Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yksi on paikallinen

Asiantuntijamme ympäri Suomea ovat paikalla sinua varten. Me tunnemme liiketoimintaympäristösi ja autamme laittamaan yrityksesi ICT-asiat kerralla kuntoon.

Yritystäsi varten, ympäri Suomen

Tarvitseeko yrityksesi palvelut päivitystä, henkilöstösi uudet työvälineet tai haluaisitko ehkäpä kuulla tarkemmin Telian yritysasiakkaiden henkilöstöeduista? Yritysmyyjämme auttavat kiperien kysymysten ja uusien hankintojen äärellä.

 

Yrityspistemyyjämme ovat tavattavissa tietyissä Telia Kaupoissa ja ajan heidän pakeilleen voi varata kätevästi ajanvarauskalenterista.

 

Aluemyyjiemme kanssa huolet voi jakaa puhelinlinjoja pitkin tai mailin välityksellä sekä tarpeen tullen tapaamisen merkeissä, esimerkiksi yrityksesi tiloissa.

Alta löydät kaikki yritysmyyjämme yhteystietoineen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan liiketoimintasi vastaamaan yrityksesi asiakaskunnan ja henkilöstön tarpeita!

 

Kaikki myyjät
Yrityspistemyyjät

Varasitko ajan, mutta tuli este?

Peruuta aika

 

Yrityspisteiden sijainti

iso omena

Piispansilta 11 S 75
02230 Espoo

Kaupan sivut

launeen prisma

Ajokatu 83
15610 Lahti

Kaupan sivut

limingantulli

Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

Kaupan sivut

Revontuli

Koskikatu 27 B
96100 Rovaniemi

Kaupan sivut

jumbo

Vantaanportinkatu 3
01510 Vantaa

Kaupan sivut

koskikeskus

Hatanpään valtatie 1
33100 Tampere

Kaupan sivut

mylly

Myllynkatu 69
21280 Raisio

Kaupan sivut

Aluemyyjät

Myös muut Telia Kaupat palvelevat

Yrityspisteiden lisäksi myös muut Telia Kaupat palvelevat yritysasiakkaita liittymien ja laitteiden hankinnassa ja päivittämisessä.