Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Paikalliset yritysmyyjämme

Yritysmyyjämme palvelevat ympäri Suomen. Ota yhteyttä lähimpään aluemyyjääsi tai tapaa myyjämme lähimmässä Telia Kaupassasi.

Yritystäsi varten, ympäri Suomen

Palvelemme sinua paikallisesti tarpeisiisi sopivalla tavalla ja huolehdimme, että saat Telia ONE -kokonaisuudesta parhaat mahdolliset palvelut liiketoimintasi tueksi.

Löydät yritysmyyjämme seuraavilta alueilta: Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Lappi, Savo-Karjala, Päijät-Häme ja Kymenlaakso, Keski-Suomi, Satakunta sekä Oulu.

Valitse alueesi ja ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen yritysmyyjääsi, niin laitetaan liiketoimintasi vastaamaan yrityksesi asiakaskunnan ja henkilöstön tarpeita.

 

Valitse alueesi

Uusimaa
Päijät-Häme ja Kymenlaakso
Pirkanmaa
Keski-Suomi
Oulu
Varsinais-Suomi ja Satakunta
Pohjanmaa
Savo-Karjala
Lappi

MYÖS MUUT TELIA KAUPAT PALVELEVAT

Yrityspisteiden lisäksi myös muut Telia Kaupat palvelevat yritysasiakkaita liittymien ja laitteiden hankinnassa ja päivittämisessä.

PAIKALLISET KUMPPANIMME

Tutustu mahtaviin yhteistyökumppaneihimme, jotka tarjoavat Telian palveluita ja alan asiantuntijuutta eri puolella Suomea.

Teemu Talvitie

Teemu viihtyy asiakastapaamisissa ja laittaa painoarvoa sille, että asiakas saa ratkaisun yrityksen ongelmiin. Hän on sosiaalinen, aikaansaava ja auttavainen – hänelle on tärkeää, että kaikilla osapuolilla on hyvä fiilis tapaamisissa ja niiden jälkeen. Vapaa-ajallaan Teemu seuraa palloilulajeja.

Joonas Haapakoski

Teleoperaattori- ja IT-alassa Joonasta vetää puoleensa jatkuva aallon harjalla oleminen, edelläkävijyys ja uusien ratkaisujen kanssa työskenteleminen. Hän syttyy uuden oppimisesta ja siitä, että asiakkaan yritykselle löydetään sen täysi potentiaali. Työpäivät sujuvat Joonakselta tanssin lailla, ja vapaa-ajallaan hän harrastaakin break dancea.

Jenni Saarivirta

ICT-alassa Jenniä kiehtoo sen monimuotoisuus. Tulevaisuudessa häntä innostaisi olla mukana erityisesti uusiin teknologioihin kuten robotiikkaan liittyvissä hankkeissa. Työssä parasta Jennille ovat ihmiset ja heidän tarinansa yrityksen arjesta. Parhaiten hän kokee onnistuneensa, kun asiakkaalle valittu palvelukokonaisuus tukee ja helpottaa asiakkaan arkea. Vapaa-ajallaankaan määrätietoinen Jenni ei jää paikalleen – hän harrastaa crossfitiä, ratsastusta ja äänikirjojen kuuntelemista.

Topi Pajarinen

Topia kiehtoo ICT-alassa sen tärkeys ihan jokaiselle, olipa sitten yrittäjä tai kuluttaja. Topia voisi kuvailla laitemieheksi, sillä puhelimet, mobiilimaailma ja esimerkiksi uudet älykellot kiinnostavat häntä. Hänestä on hienoa, että tehdystä työstä saa palautetta suoraan: “Toki hyvä palaute on se, joka sytyttää!” Huomaavaisella ja avoimella Topilla vapaa-aika täyttyy lapsen kanssa touhutessa.

Harri Muona

Tietotekniikka on lähellä Harrin sydäntä, ja erityisesti häntä kiinnostavat pilviteknologiat. Parasta työssä ovat energisen ja positiivisen miehen mukaan kuitenkin työkaverit. Palkitsevia hetkiä ovat ne, kun asiakkaalle löytyy juuri se oikea ratkaisu. Työajan ulkopuolella Harri huhkii futis- tai salibandykentällä.

Juha Laivonen

Juha pitää ajatuksesta, että ICT-ala ei pyöri kuten margariinitehdas, vaan menee vauhdilla eteenpäin ja uudistuu. Häntä innostaa uusien ihmisten tapaaminen ja se, että hän pystyy auttamaan asiakkaitaan haasteiden ja ongelmien kanssa. Vapaa-ajallaan Juha toimii apuvalmentajana tyttärensä ringettejoukkueessa.

Jarno Pyyhtiä

Suoraviivaisen Jarnon mukaan asioiden tulee tapahtua nopeasti. Hän arvostaa tehokkuutta ja sitä, että asiakkaalle tarjotaan aina helppokäyttöiset ja toimivat ratkaisut. Muut huomioiva Jarno vaalii asiakassuhteita ja pitää tärkeänä asiakastyytyväisyyttä. Winnipeg Jetsiä sekä Jokereita kannattava mies toimii vapaa-ajalla poikansa jääkiekko- ja salibandyjoukkueen apuvalmentajana sekä rentoutuu mökillä grillaten ja kalastellen.