Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sujuvampi siirtymä Officen pilvimaailmaan

Saat Office 365:n käyttövalmiina ilman itkuja ja hikoiluita. Siirrämme vanhan sähköpostitilisi mailit ja tarvittavat tiedot uuteen palveluun, jolloin siirtyminen pilveen on sujuvaa.

Jokainen meistä tietää tuskaiset asennukset ja käyttöönotot. Office 365 Avaimet Käteen -käyttöönottopalvelulla siirrämme vanhan tilisi sisältämät viestit ja tiedot käytettäväksi Telia Office 365 -palveluun. (No joo myönnettäköön, kaikista järjestelmistä tämä ei kyllä tekniikan takia onnistu). Autamme myös ottamaan kaiken hyödyn irti pilvestä ja kerromme, miten saat uuden pilvipalvelusi excelit ja outlookit pyörimään myös puhelimessasi tai tabletissasi.

Kun haluat keskittyä työhösi ja jättää tietotekniikan murheet ammattilaisen hoidettavaksi, on Telia Käyttötuki oikea kumppani. Käyttötuki palvelee Hangosta Utsjoelle ja auttaa sinua laitteiden ja ohjelmistojen, kuten Office365 ja Soundtrack, asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa. Autamme sekä puhelimitse että tarvittaessa paikan päällä.

Älä hikoile suotta

Tutustu kaikkiin Käyttötuen palveluihin.

Tutustu myös

Lisätietoa sähköpostien siirrosta

Teknisesti siirto on mahdollista, jos yksikin seuraavista täyttyy:

  • Olet käyttänyt aiemmin sähköpostiohjelmaa ja se on asetettu tallentamaan viestit kokonaisuudessaan koneellesi.
  • Mikäli entinen palveluntarjoajasi tarjoaa mahdollisuuden postilaatikon sisällön tallentamiseksi tiedostoon käyttämäsi sähköpostiohjelman ymmärtämässä tiedostomuodossa.
  • Mikäli entinen palveluntarjoajasi on mahdollistanut palvelun käyttämisen IMAP- tai Exchange-protokollilla.

Viestien siirtäminen on mahdollista myös, mikäli aiemmin käytössä ollut palvelu on tukenut vain POP3-protokollaa. Tällöin ei kuitenkaan välttämättä pystytä siirtämään palveluun tekemiäsi kansiorakenteita.

Lisätietoa palvelusta
  • Palvelun hinta on 75 €/käyttäjätili (alv. 0 %).
  • Tarvitessasi muuta Office 365 -palveluun liittyvää tukea jätä yhteydenottopyyntö.
Lataa etätukiohjelmisto

Jotta pääsemme pureutumaan ongelmiin nopeasti, lataa laitteellesi etätukiohjelma jo etukäteen. Yhteyttä hallinnoidaan ohjelmiston ID:llä ja salasanalla, eikä Telia Käyttötuella ole pääsyä laitteelle yhteyden katkaisemisen jälkeen. Älä siis huoli, emme pääse urkkimaan tietoja puhelun päätyttyä.