Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Siirry sujuvasti Office 365 -palveluun

Ota Office-sovellukset käyttöösi Office 365 Avaimet käteen -palvelulamme. Siirrämme vanhan tilisi tiedot uuteen palveluun, jolloin siirtyminen pilveen on sujuvaa.

Mikä on Telia Office 365 avaimet käteen -palvelu?

Telia Office 365 -palvelulla saat Office-sovellukset käyttöösi asennettuna ja käyttövalmiina. Siirrämme vanhan sähköpostitilisi sisältämät viestit ja tiedot käytettäväksi Telia Office 365 -palveluun.  Asiantuntijamme auttavat ottamaan kaiken hyödyn irti pilvipalvelusta ja opastamme palvelun kytkemisessä haluamiisi päätelaitteisiin.

Varaa aika palveluun

Onko sinulla kysyttävää Office 365 -palvelusta? Ota yhteyttä

Tutustu myös

Lisätietoa sähköpostien siirrosta

Teknisesti siirto on mahdollista, jos yksikin seuraavista täyttyy:

  • Olet käyttänyt aiemmin sähköpostiohjelmaa ja se on asetettu tallentamaan viestit kokonaisuudessaan koneellesi.
  • Mikäli entinen palveluntarjoajasi tarjoaa mahdollisuuden postilaatikon sisällön tallentamiseksi tiedostoon käyttämäsi sähköpostiohjelman ymmärtämässä tiedostomuodossa.
  • Mikäli entinen palveluntarjoajasi on mahdollistanut palvelun käyttämisen IMAP- tai Exchange-protokollilla.

Viestien siirtäminen on mahdollista myös, mikäli aiemmin käytössä ollut palvelu on tukenut vain POP3-protokollaa. Tällöin ei kuitenkaan välttämättä pystytä siirtämään palveluun tekemiäsi kansiorakenteita.

Lisätietoa palvelusta
  • Palvelun hinta on 75 €/käyttäjätili (alv. 0 %).
Lataa etätukiohjelmisto

Pääsemme pureutumaan kysymyksiin ja ongelmiin entistä nopeammin, mikäli laitteellesi on ladattu etätukiohjelmisto jo etukäteen. Yhteyttä hallinnoidaan ohjelmiston ID:llä ja salasanalla, joten meillä ei ole pääsyä laitteellesi etäyhteyden katkaisemisen jälkeen puhelun päätyttyä.