Qi (langaton lataus)

Qi-yhteensopivat laturit tukevat puhelimen langatonta latausta. Valitse itsellesi sopivin laturi laadukkaasta valikoimastamme.

kuvitus kuva aiheesta Qi (langaton lataus)

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Puhelimen laturit joka lähtöön

  Tyhjä akku on jokaisen puhelimen käyttäjän pahin vihollinen. Valikoimastamme löydät puhelimen laturin niin USB-C kuin Micro-USB-liittimellä sekä iPhonen lataamiseen soveltuvat Lightning-liittimellä olevat laturit. Puelimen latureiden joukosta löydät myös valmistajien alkuperäislaturit kuten Samsung-laturit, Apple-laturit, OnePlus-laturit ja Honor-laturit.

  Jos puhelimesi tukee langatonta latausta löydät valikoimastamme myös langattomaan lataukseen soveltuvat Qi-standardin latausalustat ja -telineet. Auton tupakansytytinliitäntään sopivat USB-autolaturit löydät autotarvikkeista.

  Muista myös hankkia laturiisi sopiva kaapeli tai adapteri, mikäli sellaista ei tule laturin mukana. Kaapeleita ja adaptereita on hyvä varmuuden vuoksi olla useampi kappale.

  Laturin ohella kannattaa harkita varavirtalähdettä, jolla saat lisää tehokasta käyttöaikaa myös silloin, kun lataaminen muulla tavoin ei ole mahdollista.

  Tarvikkeet kaikkiin tarpeisiisi

  Suojakuorilla ja suojalaseilla suojaat puhelimesi kolhuilta ja teet kännykästä täydellisen omaan käyttöösi. Valikoimastamme löydät varmasti uuden suosikkipuhelimesi, olipa valintasi sitten iPhone, Honor, Nokia, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy.

  Kun kädessä on uusi luuri, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Katso myös liittymät lapsille ja edut alle 28-vuotiaille, unohtamatta näppäriä prepaid-liittymiä.

  Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin