Apple Watch Ultra

Järein ja kyvykkäin Apple Watch Ultra 2. Ulkoilmaseikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin suunnitellussa kellossa on kevyt titaanikuori, huikea akun kesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Tilaa nyt!

Apple Watch Ultra 2
Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Järein ja kyvykkäin Apple Watch. Ulkoilmaseikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin suunnitellussa kellossa on kevyt titaanikuori, huikea akun kesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Apple Watch Ultra 2 on kestävä, tehokas ja tehty kestävyysurheiluun, vaelluslajeihin ja vesiurheilun tarpeisiin.

Apple Watch Series 9
Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9:n avulla pysyt yhteyksissä, aktiivisena, terveenä ja turvassa. Siinä on entistäkin kirkkaampi näyttö, edistykselliset terveysominaisuudet, innovatiiviset turvaominaisuudet ja aikaisempaa tehokkaampi S9-siru.

Apple watch -älykellot

Pysy yhteydessä, pidä huolta terveydestäsi ja nauti viihteestä – tutustu kaikkiin Apple-kelloihin, ja valitse parhaiten tyyliisi sopiva Apple Watch.

12.9.2023 Apple julkaisi upouudet Apple Watch Series 9 -älykellot, jotka tarjoavat lisää älyä, kykyä ja kirkkautta. Apple Watch Series 9 pitää sinut yhteyksissä ja siinä on entistäkin kirkkaampi näyttö. Uuden Apple Watch Series 9:n lisäksi julkaistiin Apple Watch Ultra 2 -älykellot. Uusi Apple Watch Ultra 2 on järein ja kyvykkäin Apple Watch tähän mennessä. Siinä on kevyt titaanikuori ja huikea akun kesto. Tutustu myös aikaisempiin Apple Watch SE -älykelloihin.

Apple Watch -kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut urheilukellot sekä aktiivisuusrannekkeet.

Apple-valikoimamme täydentävät iPad-tabletit, Apple-tietokoneetMacBook-kannettavat sekä Apple HomePod -kaiuttimet.

Apple Watch ja eSIM

Apple Watchien Cellular-version kellot sisältävät eSIMin, joka mahdollistaa mobiiliyhteyden käytön suoraan kellolla. eSIM on Apple Watch -kellon sisällä oleva sähköinen SIM-kortti. 

eSIM ominaisuuden ansiosta esimerkiksi puhelut, viestit, musiikin striimaus sekä muu nettiyhteyden vaativan sisällön käyttö onnistuu kellolla. Apple Watch Cellular -kellolla voit käyttää pääliittymäsi puhe-, viesti- ja nettipaketteja. Apple Watchiin sisäänrakennettu eSIM aktivoidaan digitaalisesti.

Päivitä liittymäsi, ja nauti rajattomasta ja nopeasta nettiyhteydestä puhelimessasi sekä älykellossasi. Nappaa myös uuden Apple-kellon kumppaniksi uusin iPhone sekä vaikkapa langattomat  Apple AirPods -kuulokkeet.

Mikäli sinua kiinnostaa uusin iPhone, ota kiikareihin uudet iPhone 15 -mallit. iPhone 15 -sarja kattaa neljä uutta iPhone-mallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. iPhone 15 -puhelimet loistavat kestävillä materiaaleilla, supertarkoilla kameroilla, Dynamic Islandilla ja monilla muilla uusilla ominaisuuksilla.

Syksyllä 2022 julkaistut iPhone 14 -mallit hurmaavat ylivertaisilla ominaisuuksillaan.

Valikoimastamme löydät myös syksyllä 2021 julkistettuja iPhone 13 -sarjan puhelimia, jotka pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin.

Tutustu myös syksyn 2020 malleihin, eli iPhone 12 -malleihin sekä edullisempiin iPhone SE 2020 ja iPhone SE 2022 -malleihin.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin