Apple Watch Ultra

Järein ja kyvykkäin Apple Watch Ultra 2. Ulkoilmaseikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin suunnitellussa kellossa on kevyt titaanikuori, huikea akun kesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Tilaa nyt!

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Apple Watch Ultra 2
  Apple Watch Ultra 2

  Apple Watch Ultra 2

  Järein ja kyvykkäin Apple Watch. Ulkoilmaseikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin suunnitellussa kellossa on kevyt titaanikuori, huikea akun kesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Apple Watch Ultra 2 on kestävä, tehokas ja tehty kestävyysurheiluun, vaelluslajeihin ja vesiurheilun tarpeisiin.

  Apple Watch Series 9
  Apple Watch Series 9

  Apple Watch Series 9

  Apple Watch Series 9:n avulla pysyt yhteyksissä, aktiivisena, terveenä ja turvassa. Siinä on entistäkin kirkkaampi näyttö, edistykselliset terveysominaisuudet, innovatiiviset turvaominaisuudet ja aikaisempaa tehokkaampi S9-siru.

  Apple watch -älykellot

  Pysy yhteydessä, pidä huolta terveydestäsi ja nauti viihteestä – tutustu kaikkiin Apple-kelloihin, ja valitse parhaiten tyyliisi sopiva Apple Watch.

  12.9.2023 Apple julkaisi upouudet Apple Watch Series 9 -älykellot, jotka tarjoavat lisää älyä, kykyä ja kirkkautta. Apple Watch Series 9 pitää sinut yhteyksissä ja siinä on entistäkin kirkkaampi näyttö. Uuden Apple Watch Series 9:n lisäksi julkaistiin Apple Watch Ultra 2 -älykellot. Uusi Apple Watch Ultra 2 on järein ja kyvykkäin Apple Watch tähän mennessä. Siinä on kevyt titaanikuori ja huikea akun kesto. Tutustu myös aikaisempiin Apple Watch SE -älykelloihin.

  Apple Watch -kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut urheilukellot sekä aktiivisuusrannekkeet.

  Apple-valikoimamme täydentävät iPad-tabletit, Apple-tietokoneetMacBook-kannettavat sekä Apple HomePod -kaiuttimet.

  Apple Watch ja eSIM

  Apple Watchien Cellular-version kellot sisältävät eSIMin, joka mahdollistaa mobiiliyhteyden käytön suoraan kellolla. eSIM on Apple Watch -kellon sisällä oleva sähköinen SIM-kortti. 

  eSIM ominaisuuden ansiosta esimerkiksi puhelut, viestit, musiikin striimaus sekä muu nettiyhteyden vaativan sisällön käyttö onnistuu kellolla. Apple Watch Cellular -kellolla voit käyttää pääliittymäsi puhe-, viesti- ja nettipaketteja. Apple Watchiin sisäänrakennettu eSIM aktivoidaan digitaalisesti.

  Päivitä liittymäsi, ja nauti rajattomasta ja nopeasta nettiyhteydestä puhelimessasi sekä älykellossasi. Nappaa myös uuden Apple-kellon kumppaniksi uusin iPhone sekä vaikkapa langattomat  Apple AirPods -kuulokkeet.

  Mikäli sinua kiinnostaa uusin iPhone, ota kiikareihin uudet iPhone 15 -mallit. iPhone 15 -sarja kattaa neljä uutta iPhone-mallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. iPhone 15 -puhelimet loistavat kestävillä materiaaleilla, supertarkoilla kameroilla, Dynamic Islandilla ja monilla muilla uusilla ominaisuuksilla.

  Syksyllä 2022 julkaistut iPhone 14 -mallit hurmaavat ylivertaisilla ominaisuuksillaan.

  Valikoimastamme löydät myös syksyllä 2021 julkistettuja iPhone 13 -sarjan puhelimia, jotka pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin.

  Tutustu myös syksyn 2020 malleihin, eli iPhone 12 -malleihin sekä edullisempiin iPhone SE 2020 ja iPhone SE 2022 -malleihin.

  Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin