Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 – kaikkien aikojen kestävin Apple Watch, jossa on entistä iskunkestävämpi etulasi, IP6X-pölytiiviys ja uinninkestävä rakenne. Aina päällä oleva Retina-näyttö tarjoaa enemmän näyttöalaa, ja koko päivän kestävä akku sekä 33 % entistä nopeampi lataus eivät jätä sinua pulaan. Tutustu uuteen valikoimaan ja valitse joukosta omasi!

kuvitus kuva aiheesta Apple Watch Series 7

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Apple Watch Series 7 ja muut Apple Watchit

  Jätä puhelin kotiin, striimaa musiikkia kellolla ja pidä ystäviisi yhteyttä. eSIMillä varustetut Apple Watch SE sekä Apple Watch 7 -älykellot tekevät tämän mahdolliseksi. Apple Watch -älykelloista löytyy myös lukuisia toimintoja, joiden avulla pidät terveydestäsi entistäkin parempaa huolta.

  Onko toiveissasi hankkia Apple Watch Series 7, joka hurmaa kestävyydellä ja edistyksellisillä ominaisuuksilla? Series 7 -älykellossa on kaikkien aikojen iskunkestävin Apple Watchin etulasi, IP6X-pölytiiviys ja uinninkestävä rakenne. Apple Watch Series 7 -älykellot on myös varustettu edeltäjänsä Apple Watch Series 6:n tavoin aina päällä olevalla Retina-näytöllä ja hyvinvoinnin seuraamista helpottavilla ominaisuuksilla.

  Apple Watch Nike+ tuo Niken huippuvalmentajat luoksesi. Apple Watch Nike+ -älykelloista löydät Nike-sovelluksen, joka pitää sisällään yli 180 maksutonta kuntoiluohjelmaa Niken huippuvalmentajilta. Kuntoilu ei ole ikinä ollut näin monipuolista, saati helppoa.

  Jos haluat kokea kaikkein uusimman Apple Watchin, tutustu syksyn 2023 uutuuksiin Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra -älykelloihin.

  Apple Watch -kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut urheilukellot sekä aktiivisuusrannekkeet. Tutustu myös älykellon osto-oppaaseen, jonka avulla voit valita itsellesi juuri oikean älykellon.

  Apple Watchin kaveriksi

  Täydennä uuden Apple Watch Series 7 -kellon käyttökokemus sopivilla kuulokkeilla. Löydät meiltä Apple-kuulokkeet, kuten langattomat Apple AirPods sekä AirPods Pro -kuulokkeet.

  Onko kiikarissasi uusi iPhone? Löydät meiltä iPhone-mallit kuten iPhone 11 ja iPhone 11 Pro. Tutustu myös kevään 2020 iPhone SE 2020 -malliin. Löydät iPhone SE 2 -puhelimen meiltä kolmessa eri värissä. Meiltä löydät myös syksyn 2020 uutuudet, eli iPhone 12 -mallit. Valikoimamme kattaa iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -puhelimet. Lisäksi Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet.

  Olisiko haaveissa kuitenkin Applen lanseeraama uusin iPhone? Valikoimastamme löydät syksyn 2022 iPhone 14 -mallit, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Valikoimamme kattaa myös syksyllä 2021 julkistetut iPhone 13 -sarjan puhelimet, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max -mallit.

  Tutustu myös kattavaan valikoimaamme muita Apple-tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Apple iPadien valikoimastamme löydät eri iPad ProiPad Mini sekä iPad Air -mallit. Kotiisi luot uskomattoman äänentoistojärjestelmän Apple HomePodin avulla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin