Se parempi virusturva

Elä enemmän, varo vähemmän. Vaara vaanii verkossa ja sinulla on sata syytä suojata laitteesi - eikä yhtään syytä jättää sitä tekemättä. F-Securen kattava tietoturva ja virustorjunta varmistavat töiden saumattoman sujumisen.

Suojassa aina ja kaikkialla

Läppärin näpyttely kahvilassa tai työpaikkaruokalassa voi toimia sinulle, mutta suojaamaton Wi-Fi varmasti ei. F-Securen Protection Service for Business (PSB) tarjoaa maailman parhaan suojauksen laitteelle kuin laitteelle. Saat äärimmäisen tehokasta tietoturvaa Windows- ja Mac-tietokoneille, Citrix-, Linux- ja Windows-palvelimille sekä Android tai iOS -älypuhelimille ja -tableteille.

F-Secure
Tutustu ja osta
Jäähyväiset haittaohjelmille.

Alk.

F-Secure
4,90 € kk
ALV 0 %

Näitä hyötyjä et muualta saa

Turvallinen Wi-Fi

Wi-Fi-verkon käyttäminen on helppoa, mutta se lisää riskiä, että yritystiedot joutuvat vääriin käsiin. Vältä tämä suojaamalla Internetyhteytesi, ja varmista ettei vuosien työ valu hukkaan.

Virusturva

Mobiilihaittaohjelmien määrä kasvoi 300 prosenttia vuonna 2016. Uuden sukupolven mobiilivirusturva tarjoaa nyt entistä paremman suojan haittaohjelmia vastaan – tekemättä laitteistasi hitaita tai kuluttamatta niiden akkua loppuun.

Mikä Freedome VPN?

VPN eli Virtual Private Network salaa yhteytesi, jolloin verkon ylläpitäjä ei voi nähdä, mihin liikennöit koneellasi. F-Secure PSB:n Freedomessa on VPN, jonka avulla voit huoletta surffata avoimissakin verkoissa.

Miksi tietoturva tosiaan merkkaa?

  • Jos virus valloittaa verkkosi, voit menettää huippukriittistä dataa, kuten asiakasrekisterin henkilötiedot.
  • Yrityksesi imagoa ei ainakaan paranna, jos asiakkaasi saavat firmasi sähköpostista spämmiä.
  • Vuosienkin työ voi haihtua savuna ilmaan, mikäli haittaohjelma pääsee käsiksi yrityssalaisuuksia sisältävään matskuun.

Miten F-Securen PSB turvaa selustasi?

  • Suojaa ohjelmistojasi tietoturva-aukoilta.
  • Torjuu haitallisia sovelluksia käyttäytymisen, muistin ja maineen perusteella.
  • Takaa ylivoimaisen kilven yhä kehittyneempiä haittaohjelmia vastaan.
  • Tarjoaa selauksen suojan ennakoivasti verkkouhkia vastaan.
  • Blokkaa tietoverkoista tulevat hyökkäykset.