Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Se parempi tietoturva

Pian lähes kaikki ympärillämme on yhteydessä verkkoon, mikä lisää merkittävästi myös tietoturvauhkia. F-Securen kattava tietoturva ja moderni suojaustekniikka antavat sinulle tilaa keskittyä täysillä liiketoimintaasi.

f-secure psb suojaa kaikkialla

Läppärin näpyttely kahvilassa tai työpaikkaruokalassa voi tuntua huolettomalta, mutta suojaamaton Wi-Fi voi olla merkittävä tietoturvariski. Tiesitkö, että erityisesti mobiilihaittaohjelmien määrä kasvaa ja ensi vuonna joka kolmannen haittaohjelman ennustetaan kohdistuvan mobiililaitteisiin?

F-Secure PSB (Protection Service for Business) tarjoaa maailman parhaan suojauksen laitteelle kuin laitteelle. Saat äärimmäisen tehokasta tietoturvaa Windows- ja Mac-tietokoneille, Citrix-, Linux- ja Windows-palvelimille sekä Android- tai iOS-älypuhelimille ja -tableteille.

F-Secure PSB:n hyödyt sinulle

Yritystietoturva tarjoaa hallittavan ja ennakoitavan tietoturvasuojan

F-Secure PSB on yritysten erityistarpeisiin suunniteltu kokonaisuus. Sen avulla saat aina ajantasaisen kokonaiskuvan tietoturvasi tasosta ja voit hallita yrityksesi kaikkia laitteita etänä.

 

F-Secure PSB

F-Secure Safe

Kenelle? Yrityksille Kuluttajille
Keskitetty hallinta

Laitteen lukitus ja tyhjennys etänä
Sovelluspäivitykset etänä
Virushälytykset ylläpitäjille
Tilastot