Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Lentävä lähtö digitalisaatioon

Haluaisitko harpata digipolulle, mutta kaipaat apua liikkeelle lähdössä? Älä suotta hikoile, vaan varaa meiltä workshop, niin katsotaan yhdessä, mihin suuntaan esineiden internet vie juuri sinun yritystäsi.

Mitä?

Ota lentävä digistartti ja tee IoT:sta kiinteä osa yrityksesi arkea. Uusien mahdollisuuksien työpajassa luodaan yhdessä katsaus esineiden internetin kiehtovaan maailmaan. Ytimessä on kattavan ymmärryksen luominen juuri sinun yrityksesi näkökulmasta käytännön toimenpiteitä unohtamatta.

Kenelle?

Kuka workshopista sitten hyötyy? Työpajamme sopii pienille ja keskisuurille firmoille, joita IoT askarruttaa. Jos palat halusta tutustua esineiden internetin merkitykseen alallasi ja sinua kiehtoo ottaa käyttöön uusia ideoita päivittäisessä tekemisessä, tämä on oikea valinta. Nappaa 3-10 tyyppiä mieluiten eri osastoilta mukaan, ja kääritään hihat.

Kuinka?

Tässä pistetään pystyyn 3-4 tunnin pituinen tiivis rutistus. Starttaamme keskustellen ja alustamme aiheen käytännön esimerkeillä ja toteutusvaihtoehdoilla. Sitten on vuorossa IoT-gurumme johtama pureutuminen juuri teidän digimahdollisuuksiinne ja niiden työstämiseen. Työpaja toteutetaan aina yrityskohtaisesti, ja workshoppaus toimii joko meillä Telian tiloissa tai teidän konttorillanne. Koska aloitetaan?

Tähtäimessä?

Sinä ja yrityksesi saatte kokonaisvaltaisen ymmärryksen esineiden internetin myllerryksestä. Selväksi tulee myös, kuinka IoT vaikuttaa liiketoimintamalleihinne ja asiakassuhteisiinne. Työpaja ei ole pelkkää sanahelinää, vaan luomme yhdessä käytännön pohjan uudelle, digitaalisemmalle alulle ja yrityksesi kehittämiselle.

Tulos?

Työpajan päätyttyä hahmotatte, mikä ihme se IoT onkaan, kuinka se haastaa yritystäsi, ja millaisia mahdollisuuksia voisitte jatkossa hyödyntää. Onneksi olkoon, olette ottaneet loikan kohti liiketoiminnan tulevaisuutta!