Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Esineiden internet eri toimialoilla

IoT ratkoo jo nyt reaalimaailman ongelmia useilla eri toimialoilla. Tarjoamme konttoreihin, tehtaalle ja tien päälle ratkaisuja, jotka helpottavat muun muassa tilojen ja laitteiden mittausta ja valvontaa.

Miksi Telia?


Digitaalinen infrastruktuurimme on Pohjoismaiden ja Baltian suurin. Tarkkailemme verkkomme toimintaa 24/7 ja ehkäisemme ongelmia aktiivisesti. Siksi voimme tarjota vertaansa vailla olevaa verkon luotettavuutta ja saatavuutta. Nykyisten verkkojen lisäksi panostamme uusimpiin verkkoteknologioihin (NB-IoT, 5G). 

Yksi kumppani riittää


IoT ei rajoitu vain paikallisen verkkomme alueelle. Telialla on yli 400 verkkovierailukumppania ympäri maailmaa, joten saat käyttöösi tehokkaan yhteyden IoT-operaattoreiden ja IoT-alustojen välille kaikkialla maailmassa.

IoT-opas

Lataa maksuton IoT-oppaamme ja löydä uusia ideoita inspiroivien esimerkkien avulla.

ANALYSOI VÄKIJOUKKOJEN ANALYTIIKKAA

Ostovoiman ja väkijoukkojen liikkeiden seuraaminen hyödyttää kauppakeskuksien, joukkoliikenteen ja kaupunkisuunnittelun suunnittelijoita.