Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Saumattomasti toimiva lähiverkko

Työnteon siirtyessä yhä enemmän pöydän ääressä istuskelusta läppäreillä, tableteilla ja kännyköillä työskentelyyn, on laadukas ja toimiva lähiverkko (LAN) välttämätön tehokkaalle tekemiselle.

MIKÄ ON MANAGED LAN?

Managed LAN (Local Area Network) on joustava, tietoturvallinen ja toimintavarma palvelu, jolla voimme rakentaa yrityksellesi kiinteän tai langattoman lähiverkon.

MIKSI HANKKIA MANAGED LAN?

Käyttäjäystävällinen Managed LAN vastaa hallitusti ja joustavasti erilaisiin tarpeisiin liittyvätpä ne lähiverkon toiminnallisuuteen tai käytettävyyteen. Se voidaan ottaa käyttöön yhteen tai useampaan toimipisteeseen Suomessa sekä tarvittaessa muualla.

Managed lan -ratkaisut

Asiakastarinoita

Langaton lähiverkko mahdollistaa henkilöstön liikkuvan työn OP Vallilan konttorissa

OP:n lippulaiva, Vallilan moderni konttori, avasi ovensa syyskuussa 2015. Uuden konttorin myötä myös työvälineet ja tapa tehdä työtä muuttuivat. Joustava ja tietoturvallinen Telia Managed LAN -lähiverkkoratkaisu muutti työnteon paikkasidonnaisuutta.

Lue lisää