Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tiesithän, että voit tehdä muutokset liittymiisi ja hakea lisää maksuaikaa helposti Yritysportaalissa. Lue lisää

Saumattomasti toimiva lähiverkko

Työnteon siirtyessä yhä enemmän pöydän ääressä istuskelusta läppäreillä, tableteilla ja kännyköillä työskentelyyn, on laadukas ja toimiva lähiverkko (LAN) välttämätön tehokkaalle tekemiselle.

MIKÄ ON MANAGED LAN?

Managed LAN (Local Area Network) on joustava, tietoturvallinen ja toimintavarma palvelu, jolla voimme rakentaa yrityksellesi kiinteän tai langattoman lähiverkon.

MIKSI HANKKIA MANAGED LAN?

Käyttäjäystävällinen Managed LAN vastaa hallitusti ja joustavasti erilaisiin tarpeisiin liittyvätpä ne lähiverkon toiminnallisuuteen tai käytettävyyteen. Se voidaan ottaa käyttöön yhteen tai useampaan toimipisteeseen Suomessa sekä tarvittaessa muualla.

Managed lan -ratkaisut

Etähallinta

Managed LAN Etähallinta -ratkaisussa asiakas siirtyy itse tehdystä ja ylläpitämästä yritysverkosta ulkoistettuun, käyttäen kuitenkin omia, Telian hyväksymiä laitteita. Palvelun määritys pohjautuu etähallittuun laitekantaan.

Toimisto

Managed LAN Toimisto on vakioitu 'LAN palveluna' -ratkaisu, joka sopii sellaisenaan useimpiin toimistoympäristöihin. Palvelun määritys pohjautuu toimipaikan käyttäjämäärään.

Asiakaskohtainen

Managed LAN Asiakaskohtainen on ratkaisu, joka mahdollista asiakkaalle enitensisällöllistä joustavuutta. Asiakaskohtainen-ratkaisu soveltuu monimuotoisiin ympäristöihinja käyttötilanteisiin mukaan lukien korkean käytettävyyden ympäristöt.