Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Tien päältä Yritysverkkoon – Telian ratkaisu helpottaa huoltomiesten työpäivää

Häggblom Oy on kaivosteollisuuteen ja maanrakennusosien valmistamiseen, myyntiin sekä huoltoon erikoistunut konepaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1954 Kokkolassa ja vuosien saatossa Häggblom Oy:stä on kehittynyt kansainvälinen toimija, joka työllistää yli 100 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa.

Liikkuva työ edellyttää, että työntekijöiden tulee päästä nopeasti ja paikkariippumattomasti käsiksi yrityksen tärkeisiin asiakirjoihin. Häggblom Oy:n myyjät ja huoltomiehet työskentelevät paljon tien päällä haastavissakin olosuhteissa, minkä takia on välttämätöntä, että he pääsevät mahdollisimman helposti yritysverkkoon.

Yritys päätyi Telia Liikkuva Yritysverkko -ratkaisuun, koska sen avulla työntekijät pääsevät sisäverkkoon missä tahansa ilman erillistä kirjautumista.

”Huoltomiesten työkeikat saattavat tulla hyvin nopealla aikataululla, joten he tarvitsevat tärkeitä piirustuksia ja muistiinpanoja välittömästi. He tekevät töitä myös ulkona talvipakkasilla, jolloin pitkien salasanojen kirjoittaminen on hankalaa”, kertoo Häggblom Oy:n IT-vastaava Joni Lillbroända. ”Myös kenttämyyjämme matkustavat paljon ympäri Suomea ja he saattavat tarvita myyntijärjestelmiämme missä tahansa”, Lillbroända jatkaa.

”Kun työntekijät käyttävät yrityksen sisäverkkoa liikkuvassa työssä, on erityisen tärkeää varmistaa, että se tapahtuu mahdollisimman tietoturvallisesti”, huomauttaa Telian myyntiedustaja Tony Kokko.

Telia Liikkuva Yritysverkko on tietoturvallinen ratkaisu, sillä siihen kuuluu aina verkkopalomuuri, ja palvelun kaikki mobiililaitteet toimivat suljetussa verkossa. Lisäksi palvelu on helppo ottaa käyttöön vain muutamalla klikkauksella Telia Yritysportaalissa, joten erillisiä asennuskäyntejä ei tarvita.

”Asensin hiljattain Liikkuvan Yritysverkon käyttöön osalle työntekijöistämme Ruotsissa ja asennus onnistui helposti Suomesta käsin”, kehuu Lillbroända.

Etätyön mahdollisuus helpottaa työntekijöiden arkea ja tuo samalla joustavuutta työelämään. Lillbroända kertookin, että monet työntekijät käyttävät verkkoratkaisua etenkin etätöitä tehdessään, koska sisäverkkoyhteyden kytkeminen on nopeaa eikä palveluun tarvitse erikseen kirjautua.

Haaste

Häggblom Oy tarvitsi käyttöönsä ratkaisun, joka mahdollistaa työn tekemisen mahdollisimman helposti ja vaivattomasti haastavissakin olosuhteissa.

Ratkaisu

Häggblom Oy valitsi helposti hallinnoitavan Telia Liikkuva Yritysverkko -palvelun, koska se tarjoaa työntekijöille toimivan ratkaisun aika- ja paikkariippumattomaan työntekoon.

Hyödyt

Työntekijät pääsevät turvallisesti ja helposti käsiksi yrityksen tärkeisiin asiakirjoihin. Lisäksi verkottamisratkaisu tuo joustavuutta työntekoon, kun töitä voi tehdä kaikilla laitteilla, missä ja milloin tahansa.

Kirjoittaja: Emmi Hautala

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Artikkelin aihealueet

Asiakastarinat Liikkuva työ Verkko
Lisää samasta aiheesta
Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea
Indmeasin työntekijät pystyvät työskentelemään mistä ja milloin vain, kiitos Liikkuva Yritysverkko -palvelun
Pentik – keramiikkapajasta kansainväliseksi vientiyritykseksi
Euromasterin asiakaspalvelu parantui uudella Kontakti M -asiakaspalveluratkaisulla
Digiluokat tuovat sujuvuutta ja tasa-arvoa Novia ammattikorkeakoulun toimintaan
Remeo testaa NB-IoT -teknologiaa roskalavojen paikannuksessa
Katse taivaalle – dronet laajentavat näkökenttäämme 360 astetta
Verkot ovat liiketoiminnan kriittistä infraa – huomioi nämä 5 asiaa verkottamisessa tänä vuonna
Edellinen artikkeli
IT-jargonin pikaopas päättäjälle - tunnista ainakin nämä pilvitermit
SaaS, PaaS, IaaS, hybridi, legacy, latenssi – kun kaksi IT-asiantuntijaa keskustelee ...
Seuraava artikkeli
Asiakastietojen käsittely haltuun – robotisoitu automaatti asialle
Jos yritykseesi tulee paljon asiakkaiden henkilötietopyyntöjä, Telia Luottamus -palvelu tarjoaa ...