Takaisin

Startup-yritys MeetingPackage.com kasvaa vauhdilla – yli sata maata vuodessa

MeetingPackage.com on tehnyt juuri sen, mitä startup-yrityksiltä nykypäivänä odotetaan: laajentunut kovaa tahtia ulkomaille. Yrityksen palvelu on otettu innostuneesti vastaan muun muassa ympäri Eurooppaa, joten ulkomaan valloitus on käynnistynyt varsin onnistuneesti.

”Avasimme juuri toimistot Brittien ja Suomen lisäksi Italiaan, Saksaan, Tsekkeihin sekä Espanjaan. Ensi keväänä aiomme avata asiakaspalvelukeskuksen Yhdysvaltoihin, jossa meillä itse asiassa on jo asiakkaita”, kertoo Saku Loukonen, toinen yhtiön perustajista.

Yhtiö on aloittanut toimintansa vuoden 2013 lopussa. MeetingPackage on netissä toimiva varausjärjestelmä, josta yritykset voivat helposti etsiä ja varata kokouspaketteja sekä tapahtuma- ja kokoustiloja. Tilojen ja pakettien varaaminen MeetingPackagen kautta on yrityksille maksutonta, ja palvelusta löytyy tällä hetkellä yli 250 000 kokoustilaa. Kokoustiloja vuokraaville yrityksille MeetingPackage puolestaan tarjoaa alustan, jonka kautta ne voivat palveluitaan myydä. Yhtiötä voisi siis kutsua kokoustilojen Booking.comiksi.

Saku Loukonen edustamassa MeetingPackagea messuilla

”Toimintamme kattaa jo yli sata maata, ja on ollut mahtavaa nähdä, miten isot ja kansainväliset yritykset ovat ryhtyneet käyttämään alustaamme”, Loukonen hehkuttaa. ”Testasimme palveluamme ensin Briteissä. Järjestimme julkistustilaisuuden Lontoon keskustassa viiden tähden hotellissa, jonne kutsuimme potentiaalisia asiakkaita ja kumppaneita. Iso-Britannian valloitus sujui hyvin, ja saimme testattua, kokeeko kohderyhmämme palvelun toimivaksi ja tarpeelliseksi. Siitä oli hyvä ponnistaa eteenpäin uusille markkinoille.”

Toimiva kansainvälistymisstrategia vaatii taakseen ensiluokkaiset työvälineet

Startup-yritys tarvitsee maailmanvalloitusta varten myös toimivat työvälineet. Sellaiset MeetingPackage päätti hankkia Telialta.

”Etsimme luotettavaa palveluntarjoajaa, joka toimittaisi meille tietokoneet sekä muut tarvittavat laitteet, kuten Jabran laadukkaat kuulokkeet. Meillä kaikki soittelevat ulkomaanpuheluita päivittäin, joten kuulokkeissa tulee olla ensiluokkainen ääni”, Loukonen selittää.

Kun yrityksessä oli alkuaikoina kourallinen työntekijöitä, laitteet hankittiin itse kaupasta. Tämä ei kuitenkaan ollut kovin toimiva ratkaisu varsinkaan toiminnan kasvaessa.

”Jouduimme säätämään esimerkiksi kuittien ja huoltojen sekä varakoneiden kanssa, jos laitteisiin tuli jotain vikoja. Saimme Telialta tarjouksen, jonka koin kokonaisuutena toimivaksi. Päätimme hankkia kannettavat tietokoneet sekä kuulokkeet Telian kuukausimaksullisina palvelulaitteina ja tämä malli sopii meille paljon paremmin kuin se, että ostaisimme laitteet itse. Käytössämme on nyt tarvittaessa huoltopalvelu sekä lainalaitteet huollon ajaksi, mikä on tosi kätevää.”

Palvelulaitteisiin sisältyvä huoltopalvelu olikin Loukosen mukaan ratkaisevassa roolissa, kun yritys valitsi palveluntarjoajaa laitetoimituksiin.

”Onneksi tämmöisiä palveluita on olemassa. Olemme olleet todella tyytyväisiä Telian palvelulaitteisiin ja voimme suositella palvelua myös muille”, Loukonen kehuu.

Palvelulaitteet pitävät sisällään vakuutuksen, huoltopalvelun ja lainalaitteen huollon ajaksi. Laitteiden toimitus on nopea ja ilmainen, ja sopimuskauden päätteeksi ne kierrätetään tietoturvallisesti.

Kiinnostuitko huolettomista ja joustavista palvelulaitteista?

Telia Palvelulaitteella huollot ja vakuutukset kuuluvat laitteesi kuukausihintaan.

Tutustu tarkemmin

Artikkelin aihealueet

Asiakastarinat
Lisää samasta aiheesta
Teollinen internet vuosimallia 1997 – metsäkoneyhtiö Ponsse on tiennyt IoT:n menestysreseptin jo 20 vuotta
Moderni viestintäratkaisu ui Imatran Kylpylään – asiakaskokemus parantui kohisten
Laadukas valokuituyhteys välitti koripallon EM-kisojen donkkaukset ja syötöt kotikatsomoihin
Ilveksen fanikokemus uudelle tasolle Telian Spotify Business -palvelun avulla
New York Cityn liikennevalot verkkoon – Telian IoT-ratkaisu tekee suurkaupungin liikenteestä sutjakampaa
Näin IoT muuttaa autoilua: tankkauksen voi ostaa palveluna – vaikka kotipihassa
Puhelinvertailussa iPhone 8 Plus sekä Samsung Galaxy S8 ja Note 8
Indmeaksen työntekijät pystyvät työskentelemään mistä ja milloin vain, kiitos Liikkuva Yritysverkko -palvelun
Edellinen artikkeli
Enemmän irti Skypestä – näin muutat etäpalaverit tehokkaiksi
Paras palaverikokemus on yhdistelmä hyviä tapoja, riittäviä käyttötaitoja ja saumatonta tekniikkaa.
Seuraava artikkeli
Rakennusten äly mullistaa kiinteistöbisneksen
Yritysten toimitiloista tulee älykkäitä, ja hyvinvointia lisäävät kiinteistöt ovat pian välttämätön ...