Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Skype for Businessin aikakausi on ohi – tervetuloa Teams

Microsoftin viestintäpalvelu Skype for Business poistuu valikoimasta ja palvelu on jatkossa yhdistetty osaksi Microsoft Teamsia. Mitä muutoksia tämä tarkoittaa olemassa oleville ja uusille asiakkaille, ja mitä mahdollisuuksia Teams tarjoaa?

”Uudet Office 365 -asiakkaat eivät enää saa Skype for Business -palvelua, vaan heille tarjotaan suoraan Teamsia. Microsoft alkaa siirtämään myös olemassa olevia Skype for Business Online -käyttäjiä asteittain Teamsiin alkuvuodesta 2019. Jos yrityksesi käyttää vielä Skype for Businessia, suosittelen ottamaan kehittyneemmän ja monipuolisemman Teamsin heti käyttöön. Uutta Teams-alustaa voidaan kutsua päivitykseksi tai parannukseksi, koska se on kätevämpi ja joustavampi”, kertoo tuotepäällikkö Markus Jalonen.

Tutustu Teamsiin

Mikä Teams siis on, ja miksi se on parempi työkalu kuin Skype for Business? Teams-alusta esiteltiin maaliskuussa 2017 ja se on osa Office 365 -palvelukokonaisuutta. Office 365 -asiakkaat ovat siis voineet käyttää sitä jo pian kaksi vuotta. Teams on tarkoitettu kaikkeen viestintään yritysten sisällä ja kumppanien kanssa. Työkalu sisältää kaikki Skype for Businessin ominaisuudet, kuten kirjeenvaihdon, soittamisen, videoneuvottelut, ulkoiset puhelut, tallennuksen, integroinnin Office 365 -sovelluksiin ja paljon muuta. Muun muassa tiedostojen muokkaaminen, kommentointi, tehtävien jako ja keskustelu tiimin kanssa on mahdollista yhdessä ympäristössä. Teams tarjoaa siis kaiken, mikä on välttämätöntä tiimityöskentelylle.

Kiinnostuitko? Lue lisää

”Teamsin käyttäjäkokemus on paljon parempi. Skype for Business on rajoitettu chattiin sekä ääni- ja videopuheluihin siinä missä Teams on kehitetty työkaluksi, joka pystyy vastaamaan useampiin tarpeisiin yhdessä sovelluksessa. Ei siis enää pelkkiä keskusteluja ja puheluita, vaan yhteisöllistä tiimityötä”, tiivistää Jalonen.

Yrittäjä, keskity rauhassa kasvuun ja menestykseen

Saat meiltä yhden katon alta fiksuja ja joustavia, yritystoimintaasi tehostavia ICT-ratkaisuja, ja voit itse keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Artikkelin aihealueet

Pilvisovellukset Yrittäjän ratkaisut Office 365 Business Microsoft Teams
Lisää samasta aiheesta
Microsoft Teams – näin pääset alkuun
Uuden yrittäjän työkalut
Telia tarjoaa nettiyhteydet Pöllölaakson pienyrityksille
Tiitus yhdistää opiskelijat ja työnantajat
Uberin haastajaa pyörittää 19-vuotiaana Taxifyn perustanut virolainen Markus Villig
Pienyritys Sointuvalle laitteiden toimintavarmuus on välttämättömyys
Mutkatonta kotiruokaa sydämellä – näin Resta Nomia pyörittää yrittäjän arkea
Digitalisoidu tai katoa – Sisuste-Peltoniemi päätti pelastua ja muutti samalla huonekalualaa
Edellinen artikkeli
Microsoft Teams – näin pääset alkuun
Teamsin avulla yhteistyö on tehty helpommaksi kuin koskaan.
Seuraava artikkeli
Telian asiakaspalvelu – miten voin olla avuksi?
Meille on tärkeintä, että voit käyttää vaivattomasti palveluitamme ja saat tarvittaessa apua ...