Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikki artikkelit

Telia tarjoaa nettiyhteydet Pöllölaakson pienyrityksille

MTV:n kiinteistöpäällikkö Heli Kunnas.

Legendaarinen MTV:n kampusalue Helsingin Ilmalassa, tuttavallisemmin Pöllölaakso, kätkee sisälleen yli 40 pientä yritystä. Telia tarjoaa ja vuokraa näille yrityksille toimivat nettiyhteydet. 

Mediayhtiö MTV:n toimistotalokeskittymässä on vuokralla lukuisia yrityksiä, joista pienimmät työllistävät yhden ja suurimmat useita kymmeniä työntekijöitä. Pääasiassa alueella vuokralla olevat yritykset ovat media-alan toimijoita, mutta mukana on myös suunnittelu- ja IT-alan yrityksiä sekä käännöstoimistoja. Toimivat nettiyhteydet ovat välttämättömyys näiden yritysten liiketoiminnalle.

”Aikaisemmin ostimme ison yhteyden ja vuokrasimme sitä yrityksille itse. Nykyisin Telia vuokraa yrityksille tarvittavat yhteydet suoraan, mikä on helpottanut työtaakkaamme valtavasti”, kertoo MTV:n kiinteistöpäällikkö Heli Kunnas.

Nykyinen ratkaisu on verrattavissa taloyhtiöön, joka tarjoaa jokaiselle asunnolle oman yhteyden. Telian ratkaisu kattaa yhteydet kaiken kokoisille yrityksille erilaisiin tarpeisiin, kuten sen mukaan onko työ liikkuvaa- vai toimistotyötä. Pöllölaakson yritykset voivat valita esimerkiksi Yritysinternet-, Yritysinternet Plus - tai Yhteys kotiin Yrityksille -liittymän.

Yksi kumppani, tyytyväiset asiakkaat

Kaikki alkoi siitä, kun Kunnas oli Telian avainasiakaspäällikköön yhteydessä. Pian sen jälkeen koko alue kierrettiin teknisen asiantuntijan kanssa. Myös projektipäällikkö, asentajat ja myyjät kävivät kaikki kohteet erikseen läpi.

”Poikkeuksellisen hienoa oli se, että myynti oli suoraan yhteydessä kaikkiin vuokralaisiin ja keskusteli heidän kanssaan kasvotusten, jolloin epäselvyyksiltä vältyttiin. Myös minut pidettiin jatkuvasti ajan tasalla siitä, missä mentiin”, kehuu Kunnas.

Ulkoistuksen tarkoituksena oli varmistaa, että loppuasiakkaiden eli alueella olevien yritysten saama palvelu olisi mahdollisimman tasalaatuista ja nopeaa. Yksittäisten liittymien toimittamisen sijaan kaikki toimitettiin hallitusti, jolloin kokonaisuus pysyi kasassa. Uusi verkko rakennettiin vanhan rinnalle, eli asiakkaat pystyivät siirtymään uuteen ratkaisuun ilman katkoja.

”Yritykset ovat olleet hyvin tyytyväisiä luotettaviin nettiliittymiin, jotka takaavat heille tietoturvallisen ja ketterän työskentelyn. Se että kaikki hoitui ja hoituu edelleen saman yhteyshenkilön ja kumppanin kautta, vaikuttaa sekä MTV:n että vuokralaistemme tyytyväisyyteen.”

Haaste

MTV oli aikaisemmin välikätenä nettiyhteyksien vuokraamisessa Pöllölaakson pienyrityksille.

Ratkaisu

Telia rakensi alueelle uuden verkon ja vuokraa yhteydet yrityksille suoraan tarpeiden mukaisesti.

Hyödyt

Kaikki hoituu helposti yhden kumppanin kautta, jolloin säästyy resursseja ja loppuasiakkaat saavat parhaat mahdolliset yhteydet.

 

Yrittäjä, keskity rauhassa kasvuun ja menestykseen

Saat meiltä yhden katon alta fiksuja ja joustavia, yritystoimintaasi tehostavia ICT-ratkaisuja, ja voit itse keskittyä olennaiseen.

Lue lisää

Artikkelin aihealueet

Asiakastarinat Verkko
Lisää samasta aiheesta
Mehiläinen valitsi markkinoiden parhaat ICT-palvelut ja huomasi keskittäneensä hankinnat Telialle
Perheyhtiöstä globaaliksi konserniksi – satavuotias monialayhtiö menestyy niin kotimaassa kuin kansainvälisesti
AUMA Finland Oy säästi aikaa ja vaivaa: Telian asiantuntijat hoitivat sisäverkon kaapeloinnin
Tien päältä Yritysverkkoon – Telian ratkaisu helpottaa huoltomiesten työpäivää
Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea
Laadukas valokuituyhteys välitti koripallon EM-kisojen donkkaukset ja syötöt kotikatsomoihin
Indmeasin työntekijät pystyvät työskentelemään mistä ja milloin vain, kiitos Liikkuva Yritysverkko -palvelun
Yrittäjän digitaidot ajan tasalle – pienikin yritys voi olla iso somessa
Edellinen artikkeli
Verkot ovat liiketoiminnan kriittistä infraa – huomioi nämä 5 asiaa verkottamisessa tänä vuonna
Verkottamisratkaisut kehittyvät jatkuvasti – mihin yritysten ja organisaatioiden tulisi kiinnittää ...
Seuraava artikkeli
Näin ratkotaan todellisia konetarpeita
Rakennustyömaalla ympäristö muuttuu jatkuvasti. Laitteita ja koneita etsitään jatkuvasti. Cramo on ...