Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Kolme vinkkiä: Näin tehostat yrityksesi arkea

Haluatko varmistaa, että yrityksesi tärkeät dokumentit pysyvät varmasti tallessa? Tarvitseeko sinun käyttää sähköpostiasi useammalla kuin yhdellä laitteella? Haluatko osallistua palavereihin kätevästi missä ja milloin tahansa? Microsoftin Office 365 on nykyaikainen palvelukokonaisuus, johon kuuluu kaikki yrityksesi arkea helpottavat työkalut. Tutustu kolmeen parhaimpaan vinkkiin siitä, miten voit tehostaa yrityksesi arkea Office 365:n avulla.

1. Tallenna kaikki yrityksesi tärkeät dokumentit tietoturvallisesti pilveen

Office 365 -toimistopaketti yhdistää kaikki yrityksesi tärkeimmät työkalut kätevästi yhteen paikkaan. Näiden kolmen vinkin avulla toimistosi siirtyy helposti ja tietoturvallisesti mukanasi minne tahansa.

Pakettiin sisältyy OneDrive for Business -pilvipalvelu, josta saat lisää tallennustilaa yrityksesi tärkeille dokumenteille. Samalla kaikki dokumentit pysyvät turvallisesti tallessa pilvessä ja tarpeen vaatiessa pystyt jakamaan tiedostoja työkavereillesi. Voit huoletta keskittyä yritystoimintasi kehittämiseen, kun tiedät, että kaikki tärkeät asiakirjasi ovat tietoturvallisesti tallennettu.  

2. Varaa palavereita ja lue sähköposteja kätevästi samassa paikassa

Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että sähköpostilaatikkosi täyttyisi viesteistä, sillä palveluun kuuluu yritystasoinen Outlook-sähköposti, jonka avulla hallitset sähköpostikaaosta järjestelemällä viestejä erilaisiin kansioihin. Lisäksi voit käyttää sähköpostiasi mobiilissa, sillä Office 365 yhdistää ja synkronoi sähköpostin, kalenterin sekä yhteystiedot kaikkiin laitteisiin reaaliaikaisesti.

Outlook-sähköpostissa voit myös varata tapaamisia kollegoidesi kanssa. Sähköpostiin kuuluu jaettu kalenteri, josta tarkistat nopeasti milloin työkaverisi ovat vapaita.

3. Osallistu videokokouksiin missä ja milloin tahansa

Voit sisällyttää Office 365 -toimistopakettiin Microsoft Teamsin, joka tekee tiimityöskentelystä sujuvaa. Teamsin avulla voit lähettää viestejä kollegoidesi kanssa ja samalla näet milloin he ovat tavoitettavissa.

Microsoft Teams mahdollistaa myös etätöiden tekemisen, sillä sen avulla voit järjestää videokokouksia sekä jakaa tietokoneesi näytön muille kokouksen jäsenille. Videokokoukset tuovat joustavuutta työntekoon, kun voit osallistua palavereihin paikka- ja aikariippumattomasti. Lisäksi Microsoft Teams käyttää yritystason suojausta, joten voit käyttää sitä huoletta myös tärkeiden dokumenttien jakamiseen.

Teams korvaa hiljalleen Skype for Business -palvelun. Voit käyttää molempia palveluita rinnakkain, kunnes kaikki Skype for Business -palvelusta tutut ominaisuudet löytyvät myös Teamsistä.

Puuttuuko yritykseltäsi vielä jokin tärkeä palvelu tai työkalu? Office 365 -pakettiin on mahdollista sisällyttää toimistosovelluksia kuten Microsoft Word, Excel, PowerPoint sekä muistiinpanojen tekoon sopiva OneNote.

Kirjoittaja: Emmi Hautala

Artikkelin aihealueet

Office 365 Business Pilvisovellukset Yrittäjän ratkaisut
Lisää samasta aiheesta
Microsoft Teams – näin pääset alkuun
Skype for Businessin aikakausi on ohi – tervetuloa Teams
Office 365 liukui sulavasti Jää-Ahmojen seuratoiminnan tueksi
Paikasta riippumaton työ onnistuu näillä keinoilla – tee töitä vaikka uimarannalta
Mikä on paras pilvisovellus yrittäjälle?
Uuden yrittäjän työkalut
Telia tarjoaa nettiyhteydet Pöllölaakson pienyrityksille
Tiitus yhdistää opiskelijat ja työnantajat
Edellinen artikkeli
Asiakaskokemus ykköseksi Telian asiantuntijapalvelun avulla
Onko yritykselläsi haasteita asiakaspalveluympäristön rakentamisessa ja asiakastyytyväisyydessä? ...
Seuraava artikkeli
Kohti ihmislähtöisempää liikennesuunnittelua
Liikennesuunnittelu pohjautuu dataan, mutta näkökulma on hyvin järjestelmäkeskeinen. Jatkossa ...