Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Office 365 liukui sulavasti Jää-Ahmojen seuratoiminnan tueksi

Hyvinkään Jääliikuntakeskuksessa nähdään liikunnan riemua, punaisia poskia ja yhteen hiileen puhaltamista joka ikinen päivä, kun Hyvinkään Jää-Ahmojen 600 harrastajaa pelaavat lätkää.

Jää-Ahmat siirtyi vuosi sitten pilviaikaan, kun seura vaihtoi vaivattomasti tavallisen yrityssähköpostin tilalle Microsoftin monipuolisen Office 365 -toimistopaketin. Jää-Ahmojen puheenjohtaja Ari Torikka kertoo, että seuratoiminta on pääasiassa vapaaehtoisuuteen pohjautuvaa ja palkattuja työntekijöitä on vain muutama. Tämän vuoksi taustatyön on soljuttava tehokkaasti, jotta harrastaminen olisi kaikille mukavaa ja hyvin organisoitua. Uusi ratkaisu onkin tuonut uutta joustavuutta seuran arkeen.

Vapautus ajasta, paikasta ja laitteesta

”Suuri muutos on ollut se, että hallituksen jäsenet voivat nyt tulla kokouksiin etänä Skypellä vaikka ulkomailta tai auton ratista. Myös neuvottelut sponsoreiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa onnistuvat kaikille parhaiten sopivaan ajankohtaan paikkariippumattomasti. Edistystä on myös se, että varustepäällikkömme pystyy päivittämään exceleitä OneDrivella juuri silloin kun tarve tulee”.

”Tiedonkulku ja viestintä ovat parantuneet, koska sähköpostiin pääsee helposti ja yhteinen kalenteri on kaikkien nähtävissä. Lisäksi meillä on käytössä chat ja Office 365 -palveluita voi käyttää miltä laitteelta tahansa. Kun kaikki data on vielä tallessa tietoturvallisesti, voimme huoletta keskittyä juniorityöhön. Kaikista ei tule NHL-tähtiä, mutta joukkueliikunnan harrastaminen antaa hyvät eväät elämään”, Torikka sanoo hymyillen ja summaa uuden palvelun olleen nappivalinta seuralle.

HAASTE: Liikuntaseuroissa kuten Jää-Ahmoissakin on yleensä vain muutama palkattu työntekijä ja loput hoitavat vastuitaan harrastuksena. Tämä aiheuttaa haasteita muun muassa kokousten pitämiselle ja seuran asioiden tehokkaalle hoitamiselle. Työvälineiden ja palveluiden on oltava kunnossa.

RATKAISU: Jää-Ahmat otti käyttöönsä monipuolisen, kaikilla laitteilla toimivan, Office 365 -toimistopaketin pelkän yrityssähköpostinsa tilalle.

HYÖDYT: Uuden palvelun myötä päivitykset hoituvat automaattisesti ja tietoturva on kunnossa. Tiedonkulku ja yhteydenpito on helpottunut etäkokousten, chatin sekä yhteisen kalenterinäkymän ansiosta. Excelien päivitykseen ei tarvitse avata läppäriä vaan homma hoituu kätevästi vaikka välinevarastolta tabletilla tai älypuhelimella.

 

UUSI OFFICE, UUDET KUJEET

Meillä Telialla pilvipalveluun siirtyminen on tehty vaivattomaksi. Valitse yrityksellesi sopiva paketti ja anna asiantuntijoidemme auttaa aina asennuksesta loppukäyttäjien opastukseen asti. Olemme aina tukenasi!

Read the article in english

 

Artikkelin aihealueet

Asiakastarinat Yrittäjä Pilvisovellukset Office 365 Business
Lisää samasta aiheesta
Globaaleilla markkinoilla keskinkertainen ei riitä – RELEX vakuuttaa asiakkaansa maailmanluokan teknologialla
Kolme vinkkiä: Näin tehostat yrityksesi arkea
Tien päältä Yritysverkkoon – Telian ratkaisu helpottaa huoltomiesten työpäivää
Verkko-opinnot ja videokokoukset sujuvoittavat Novia ammattikorkeakoulun toimintaa
Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea
Koulutusvientiä Kiinaan Telian palvelun avulla
Teollinen internet vuosimallia 1997 – metsäkoneyhtiö Ponsse on tiennyt IoT:n menestysreseptin jo 20 vuotta
Moderni viestintäratkaisu ui Imatran Kylpylään – asiakaskokemus parantui kohisten
Edellinen artikkeli
Koulutusvientiä Kiinaan Telian palvelun avulla
Yli 8000 opiskelijan Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen ...
Seuraava artikkeli
Onko tässä Suomen digitaalisin jalkapalloseura?
Jalkapalloseura Tampere Unitedin hallinto toimii digitaalisesti. Siksi Telia Sign oli luonteva lisä ...