Targus-tarvikkeet

Tutustu Targuksen laadukkaisiin ja käteviin lisätarvikkeisiin. Targuksen latauskaapelilla lataat puhelimesi nopeasti ja tehokkaasti.

kuvitus kuva aiheesta Targus-tarvikkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Puhelimen lisätarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

  Hanki puhelimellesi laadukkaat lisätarvikkeet Targuksen alkuperäisvalikoimasta. Löydät valikoimasta muun muassa tehokkaat latauskaapelit, joilla lataat puhelimesi luotettavasti ja nopeasti.

  Löydät meiltä myös kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria ja suojalaseja, joilla suojaat puhelimesi iskuilta ja naarmuilta. Löydät joukosta varmasti suosikkisi, olipa käytössäsi iPhoneHonorOnePlusXiaomiMotorola tai Samsung Galaxy.

  Varavirtalähde pelastaa sinut silloin, kun puhelimen virta loppuu yllättäen. Kaapeleita, adaptereita ja latureita kannattaa olla muutama varakappale, jotta virtaa on aina tarvittaessa saatavilla. Autotarvikkeilla lataat sekä säilytät puhelinta autossa turvallisesti. Muistikortilla laajennat näppärästi puhelimesi tallennustilaa kaikkia muistojasi varten.

  Kun uuden puhelimen lisätarvikkeet on kunnossa, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Löydät meiltä myös liittymät lapsille ja näppärät prepaid-liittymät.

  Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin