Mario-pelit

Sukella Mario-maailman seikkailuihin, pelasta prinsessa Peach ja koe ikimuistoisia hetkiä yhdessä legendaarisen putkimiehen kanssa. Tutustu erilaisiin pelityyppeihin, grafiikkaan ja pelattavuuteen, ja löydä oma suosikki Mario-pelisi. Valmiina aloittamaan seikkailun? Tutustu Mario-pelien maailmaan ja valitse täydellinen peli juuri sinulle. Muista myös maksimoida ilo tilaamalla mahdolliset peliä vauhdittavat lisätarvikkeet mukaan.

kuvitus kuva aiheesta Mario-pelit

Mario-pelit sopivat kaikille

Super Mario -pelit ovat legendaarisia ja ikonisia videopeliklassikoita, jotka ovat viihdyttäneet pelaajia jo vuosikymmenten ajan. Nämä suositut pelit tarjoavat jännitystä, seikkailua ja hauskanpitoa kaikenikäisille pelaajille. Mario-pelien ikäraja on hieman pelistä riippuen joko 3 tai 7 vuotta. Yläikärajaa huvittelulle ei ole!

Mario-pelit ovat yksinoikeudella Nintendon pelejä, joten nappaa mukaasi tuorein Nintendo-pelikonsoli, mikäli sellaista ei vielä kotoa löydy. Nintendo Switch -konsoli on hyvä varustaa myös kattavasti Nintendo Switch lisätarvikkeilla, jotta pelaaminen ei häiriinny hetkeksikään.

Vakaa kaista kotiin

Pelaaminen on paljon mukavampaa, kun yhteydet ovat toimivat. Löydät meiltä kiinteän laajakaistan kotiin eri nopeuksilla, uuden nopean 5G-netin sekä näppärän mobiililaajakaistan, joka on helppo ottaa mukaan paikasta toiseen.

Mobiilinetille vaihtoehto on toki aina yhteyden jakaminen omasta puhelimesta tien päällä. Siksi kannattaakin ajoittain tarkistaa puhelinliittymä, jotta nykyinen sopimus kattaa kaikki tarpeesi. Liittymän voit valita käyttösi mukaan. Tutustu myös prepaid-liittymiimme, ja katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapselle.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin