AR by Telia

AR by Telia on uusi lisätyn todellisuuden sovellus, joka yhdistää hauskasti todellisen ja virtuaalisen maailman.

Uusi lisätyn todellisuuden koti

AR by Telia -sovelluksen avulla voit kokea useiden brändien AR-kokemuksia. AR on lyhenne sanoista Augmented Reality, joka tarkoittaa lisättyä todellisuutta. Teknologia yhdistää todellisen ja virtuaalisen maailman tehden siitä samalla hieman hauskempaa.

Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta ja ota askel kohti tulevaisuutta. Voit etsiä AR by Telia -herätteitä yritysten mainoksista tai ilmoituksista. Kun avaat sovelluksen ja kohdistat laitteesi kameran herätteeseen, AR-kokemus avautuu ja pääset tutustumaan lisätyn todellisuuden maailmaan!

Lataa AR by Telia -sovellus

Button text Button text

Voit myös testata WebAR-sovellusta selaimella. Kokeile vaikkapa tätä AR-kokemusta.

Kokeile miten AR by Telia toimii

Jos olet tietokoneen ja puhelimen äärellä, voit kokeilla vaikka heti, miten AR toimii käytännössä.

 

1.

Tarkista, että koko hiihtolatuteemainen kuvakortti näkyy tietokoneesi näytöllä.
 

2.

Avaa puhelimellasi AR by Telia -sovellus tai AR-sivu selaimeesi. Suosi Applen laitteilla Safari-selainta.

3.

Skannaa tietokoneen näytöltä kuvakortti puhelimellasi ja katso mitä kuvassa tapahtuu.

Usein kysyttyä AR by Telia -sovelluksesta

Mikä on AR by Telia?

AR by Telia on sovellus, jonka kautta voit kokea useiden brändien lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) kokemuksia. Teknologia yhdistää todellisen ja virtuaalisen maailman lisäämällä virtuaalisia elementtejä kamerasi kuvaaman kuvan päälle.

Mikä AR by Telia -sovelluksen käyttö maksaa?

AR by Telia ei maksa mitään, vaan se on kaikille ilmainen sovellus.

Mikä on heräte ja mistä tunnistan sen?

Herätteen avulla saat avattua AR-kokemuksen. Voit löytää AR by Telia -herätteitä yritysten mainoksista, tuotteista ja ilmoituksista. Tunnistat herätteen AR by Telia -tekstistä ja sen ympärillä olevista katkoviivoista.

Miten käytän AR by Telia -sovellusta?

Lataa AR by Telia -sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Etsi AR by Telia -herätteitä yritysten mainoksista tai ilmoituksista, avaa sovellus ja kohdista laitteesi kamera herätteeseen, jolloin AR-kokemus avautuu. Voit avata AR-kokemuksen uudestaan ilman herätteen skannaamista sovelluksen valikon kohdasta "Edelliset".

Voit skannata herätteen myös selaimella osoitteessa ar.telia.fi. Kaikki toiminnallisuudet eivät kuitenkaan toimi selaimessa. Pystyt avaamaan kaikki AR-kokemukset skannaamalla herätteen sovelluksen kautta.

Miksi AR-kokemus ei aukea, vaikka skannaan herätteen?

Tarkista, että puhelimesi on yhdistetty wifi- tai mobiilidataverkkoon ja kokeile skannata heräte uudestaan. Mikäli kokemus ei edelleenkään aukea, AR-kokemus on voitu poistaa sovelluksesta eli se ole enää saatavilla.

Sovelluksesi voi olla myös asetettu väärälle maantieteelliselle alueelle. Voit vaihtaa alueen valikon kohdasta "Asetukset" ja "Vaihda alue". Kun alueeksi on valittu "Kansainvälinen", pystyt näkemään kaikki saatavilla olevat AR by Telia -kokemukset skannaamalla herätteitä.

Paikantaako AR by Telia sijaintini?

AR by Telia paikantaa maakohtaisen sijaintisi. Tietoa ei kuitenkaan yksilöidä kenenkään asiakastietoihin. Voit lukea lisää yksityisyyden suojasta lisää tietosuojalausunnosta.

Mitkä laitteet sopivat sovelluksen käyttöön?

AR by Telia toimii useimmissa älylaitteissa, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Android-laitteissa sovelluksen käyttöön tarvitset 2.3- tai sitä uudemman version ja kameralla varustetun laitteen.

Jos AR-kokemuksen avaamisessa on ongelmia Android-laitteella, asenna laitteellesi Google Play Services for AR ja kokeile uudestaan.

AR by Telia yrityksille

Luo lisäarvoa asiakkaillesi lisätyllä todellisuudella – AR by Telia -sovellus tarjoaa alustan AR-sisällön jakeluun kaiken kokoisille yrityksille.

AR by Telia yrityksille

Luo lisäarvoa asiakkaillesi lisätyllä todellisuudella – AR by Telia -sovellus tarjoaa alustan AR-sisällön jakeluun kaiken kokoisille yrityksille.