Pelireitittimet

Pelireitittimellä varmistat nopean ja vakaan kotiverkon niin langattomasti kuin verkkokaapelillakin. Pelireitittimet tarjoavat nopeimman langattoman yhteyden viiveettömään pelaamiseen, 4K-videon toistoon ja nopeaan tiedostojen jakamiseen. Mesh-järjestelmällä luot koko kotisi kattavan luotettavan ja nopean langattoman verkon.

kuvitus kuva aiheesta Pelireitittimet

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Nopea ja vakaa kotiverkko pelireitittimellä

Pelireitittimellä saat luotua nopean ja vakaan kotiverkon niin langattomasti kuin verkkokaapelillakin. Pelireitittimet avulla saat nopeimman langattoman yhteyden viiveettömään pelaamiseen, 4K-videon toistamiseen ja nopeaan tiedostojen jakoon.

Tutustu myös pelipöytiin – pelikokoonpanon keskipisteeseen, johon saat mahtumaan kaiken tarvitsemasi. Pelituolissa istut mukavasti vaikka pidemmänkin pelisession. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat pelihiiret ja pelinäppäimistöt, joilla varmistat voiton pelissä kuin pelissä. Muista pelitarvikkeista löydän muun muassa pelirepun, jossa kuljetat kätevästi mukanasi pelikannettavasi ja muut tarvikkeet.

Sujuvampaa pelaamista

Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason laitteilla ja tarvikkeilla. Lue myös Yhteisön artikkelit ja uutiset pelaamisen sekä pelilaitteiden maailmasta. Verkkokaupastamme voit tilata helposti juuri omaan käyttöön sopivan pelitietokoneen, peliläppärin, pelinäytön sekä pelikuulokkeet.

Päivitä myös pelikonsoli ja konsolitarvikkeet. Olipa kotonasi sitten Nintendo Switch, Xbox, PlayStation 4 tai muu konsoli, löydät laitteiden ja konsolipelien valikoimastamme taatusti uuden suosikkisi. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin.

Jotta pelaaminen olisi sujuvaa, netin tulee toimia erinomaisesti. Laita kodin laajakaista kuntoon tai hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin