Televisiotarjoukset

Alta löydät näppärästi kaikki tämänhetkiset TV-tarjouksemme.

kuvitus kuva aiheesta Televisiotarjoukset

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Liittymäasiakkaalle C More 3 kk 0 €
  Asiakasetu

  Liittymäasiakkaalle C More 3 kk 0 €

  Kun sinulla on meiltä liittymä, saat C Moren veloituksetta 3 kk ajaksi, jonka jälkeen 8,95 €/kk. Tutustu myös muihin liittymäasiakkaan C More -suoratoistopalvelun etutuotteisiin.

  Telia Play
  TV ja viihde

  Telia Play

  Telia Play moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia Play -palvelulla katsot parhaat sarjat ja leffat, seuraat urheilua ja näet mielenkiintoisimmat dokkarit.

  Rentoudu TV:n äärellä

  Nosta katselukokemuksesi uudelle tasolle laadukkaalla tv:llä. Uusimmat LG-televisiot, Samsung-televisiot, Sony-televisiot ja Philips-televisiot tilaat helposti verkkokaupastamme. Jos television valinta tuntu haastavalta, televisioiden osto-oppaasta löydät parhaat vinkit sopivan tv:n valitsemiseen.

  Chromecast-mediasoittimella voit suoratoistaa mobiililaitteeltasi esimerkiksi lempisarjasi, -elokuvasi ja -musiikkisi televisioon. Jos valintasi on Apple TV, saat aina huippulaatuista kuvaa televisiosi näytölle.

  Telia Play moninkertaistaa katselukokemuksesi. TV-sovelluksella katsot parhaat sarjat ja urheilutapahtumat vaikkapa kännykällä tai läppärillä, missä ja milloin vain. Telia Play -boksilla saat puolestaan kotiin suuren valikoiman katsottavaa aina suosituimmista sarjoista lastenohjelmiin ja urheiluohjelmiin.

  Tutustu myös puhelimiimme ja löydä itsellesi uusi suosikkisi. Onko valintasi iPhone, Honor, Xiaomi, Motorola, OnePlus vai Samsung Galaxy?

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin