Android TV

Älykäs Android TV tuo kotiisi entistä enemmän viihdettä. Android-television käyttöjärjestelmän ansiosta nautit eri sovellusten sekä suoratoistopalveluiden käytöstä helposti suoraan televisiossasi. Katsoitpa sitten urheiluohjelmia, elokuvia, sarjoja tai muuta viihdettä, on Android TV varma viihdeopas sinulle.

kuvitus kuva aiheesta Android TV

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Telia Play
  TV ja viihde

  Telia Play

  Telia Play moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia Play -palvelulla katsot parhaat sarjat ja leffat, seuraat urheilua ja näet mielenkiintoisimmat dokkarit.

  Älykäs Android-televisio

  Nosta katselukokemuksesi uudelle tasolle laadukkaalla Android TV:llä. Löydät uusimmat Philipsin ja Sonyn Android TV:t helposti verkkokaupastamme. Mikäli television valinta tuntuu kuitenkin haastavalta, televisioiden osto-oppaassa on parhaat vinkit sopivan telkkarin valitsemiseen. 

  Android TV on Googlen kehittämä älytelevisioiden alusta, joka perustuu Android-puhelimienkin hyödyntämään Android-käyttöjärjestelmään. Android TV on yksinkertaistettuna sisäänrakennettu ominaisuus, jonka ansiosta voit katsoa telkkarista helposti samoja viihdesisältöjä kuin puhelimella tai tabletilla. Lisäksi tarvitset Android TV -ominaisuuden käyttöön nopean nettiyhteyden.

  Älykäs Android TV tuo television viihdetarjontaan paljon lisää. Pääset nauttimaan suuren ruudun eduista pelatessasi pelejä, käyttäessäsi sovelluksia, vuokratessasi elokuvia, katsoessasi urheiluohjelmia tai mitä ikinä tahdotkin ruudulta tapittaa.

  Android-televisio tarjoaa yhteyden Google Play -sovelluskauppaan, jonka kautta tuhannet sovellukset ovat käytettävisssäsi television kautta. Google Assistantin ansiosta puolestaan pystyt käyttämään älytelevisiotasi äänikomentoja hyödyntäen. 

  Myös Googlen Chromecast -teknologia on osa Android-televisiota, ja voit heijastaa tv-näytölle vaivatta sisältöjä yhteensopivista laitteista ja sovelluksista.

  Android TV:n kylkeen

  Maksimoi televisionkatselunautintosi ja valitse uuden Android-televisiosi kumppaniksi kattava äänentoistojärjestelmä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman kaiuttimia, joilla luot elokuvateatterimaisen tunnelman kotiisi. Kaiutinvalikoimamme soundbar-kaiuttimet täydentävät viihdehetkesi tarjoten elokuville ja tv-sarjoille vaikuttavan äänimaailman.

  Mikäli valitsemasi Android TV on tarkoitettu seinälle nostettavaksi, valitse valikoimastamme myös sopiva TV-seinäteline ja nosta viihteenkatselusi uudelle tasolle.

  Android-televisiosi viihdekumppaniksi sopii hyvin Telia Play. Telia Play tarjoaa valtavan valikoiman viihdettä, urheiluauutislähetyksiä sekä muuta ajankohtaisohjelmaa. Lataa Telia Play -sovellus Android-televisiosi sovelluskaupasta ja katso tilaamiasi sisältöjä.

  Löydät meiltä myös kaikki suosituimmat kanavapaketit ja suoratoistopalvelut, kuten esimerkiksi SkyShowtimeHBO MaxV sport, series & film sekä C More. Kanavavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Animal Planet sekä Discovery Channel -kanavien luontodokumentit hurmaavat ja herättävä ajattelemaan. Lukemattomat elokuvat ja sarjat puolestaan tarjoavat viihdettä ilta toisensa jälkeen. Perheen pienimpiä ei myöskään ole unohdettu, vaan löydät eri kanavapaketeista rakastet Disney-elokuvatpiirretyt sekä monet muut lastenohjelmat.

  TV-oppaasta näet eri kanavapakettien ohjelmatiedot.

  Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day -tarjoukset sekä Black Week -sesongin Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahja ideat. Meiltä löydät myös paljon joululahjaideoita.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin