Puhelintarvikkeet: Otterbox

Löydät meiltä laadukkaat Otterboxin lisävarusteet puhelimellesi. Suojaa puhelin Otterboxin suojakuorella ja lataa akku täyteen Otterboxin tehokkaalla seinälaturilla, latauskaapelilla tai varavirtalähteellä. Tutustu kaikkiin Otterboxin lisätarvikkeisiin ja valitse joukosta tarpeisiisi sopivat.

kuvitus kuva aiheesta Puhelintarvikkeet: Otterbox

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Otterboxin lisätarvikkeet

  Suojaa puhelimesi laadukkaalla Otterboxin suojakuorella ja pidennät puhelimesi käyttöikää. Löydät valikoimasta myös Otterboxin tehokkaat varavirtalähteet, latauskaapelit ja seinälaturit, joilla voit ladata puhelimesi akun täyteen turvallisesti ja tehokkaasti.

  Puhelimen lisätarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

  Löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria ja suojalaseja, joilla suojaat puhelimesi iskuilta ja naarmuilta. Löydät joukosta varmasti suosikkisi, olipa käytössäsi iPhone, Honor, OnePlus, Motorola tai Samsung Galaxy.

  Varavirtalähde pelastaa sinut silloin, kun puhelimen virta loppuu yllättäen. Kaapeleita, adaptereita ja latureita kannattaa olla muutama varakappale, jotta virtaa on aina tarvittaessa saatavilla. Autotarvikkeilla lataat sekä säilytät puhelinta autossa turvallisesti. Muistikortilla laajennat näppärästi puhelimesi tallennustilaa kaikkia muistojasi varten.

  Kun uuden puhelimen lisätarvikkeet on kunnossa, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Löydät meiltä myös liittymät lapsille ja näppärät prepaid-liittymät.

  Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin