Playstation 4

PS4 tarjoilee pelaajille ruudun täydeltä viihdettä ja huikeita pelielämyksiä. PlayStation 4 -konsolin elävät teräväpiirtovärit ja tarkat yksityiskohdat takaavat realistisen pelikokemuksen. Moninpelaamista tukevien ominaisuuksien avulla voit jakaa pelikokemuksen kaverisi kanssa tai jopa striimata pelihetkesi suorana nettiin.

kuvitus kuva aiheesta Playstation 4

Päivitä nettisi mestaruussarjaan
Netti kotiin

Päivitä nettisi mestaruussarjaan

Kun laitteisto ja nettiyhteys ovat mahdollisimman nopeat, ei menestys verkkopeleissä jää välineistä kiinni. Tarkista laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Huippuhetkiä PS4-pelaamisen lomassa

Sony PlayStation 4 vastaa vaativankin pelaajan tarpeisiin ja tarjoaa viihdettä koko perheelle. Pelaamiskokemus PS4-konsoleilla herää eloon käsin kosketeltavalla tavalla kiitos hämmästyttävän eläväisten teräväpiirtovärien. Kiitosta saavat myös PS4-konsolin lukuisat ja monipuoliset moninpelaamista tukevat ominaisuudet.

Sony PlayStation 4 -pelikonsolit eivät tunne rajoja. Voit yhdistää PS4-konsolisi kodin Wi-Fi-verkon kautta esimerkiksi tietokoneeseen tai MacBookiin. PlayStation 4 -konsolin hinta vaihtelee konsolimallin mukaan.

PS4-tarvikkeiden joukosta löydät mm. PlayStation 4 VR -paketin, joka tekee pelaamisesta vielä asteen todentuntuisempaa. Lisäksi esimerkiksi PlayStation 4 -kameran avulla voit tehdä omia pelivideoita ja striimata kuvaa suorana kolmiulotteisesti. Meiltä löydät myös PS4-ohjaimet ja pelikuulokkeet.

Löydät meiltä pelikonsolitkonsolipelit ja kaikki pelitarvikkeet. Verkkokaupastamme löydät PS4-pelit klassikoista uutuuksiin. Sony PlayStation 4 -konsolien lisäksi löydät meiltä esimerkiksi Xbox, Nintendo Switch sekä PlayStation 5 -konsolit.

Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjouksetBlack Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat sekä joululahjavinkit.

Playstation 4 ja muut herkut

Sony Playstation 4 -konsolin ääressä vierähtää helposti hauska tunti jos toinenkin. Kun sopiva PS4-malli on valittu, tutustu myös Televisiot-kategoriaamme, mikäli tämä olohuoneen sydän tarvitsee päivitystä.

PS4-pelikonsoleiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa tehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. 

Olipa pelivalintasi konsoli tai pelitietokone, niin ergonomiaan kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota. Kunnon pelituoli tukee selkää ja käsivarsia pienentäen kehon rasitusta.

PC-pelaajan on tärkeää myös säätää pelinäyttö juuri itselle sopivaan korkeuteen ja kulmaan. Myös pelaamiseen suunniteltu pelihiiri sekä pelinäppäimistö kuuluvat usein PC-pelaajan vakiokalustoon.

Varmaankin tärkein verkkopelaamisen edellytys on nopea ja luotettava laajakaista, joka ei jumita peliä kesken tiukkojen tilanteiden. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin