PS4-tarvikkeet

Meiltä löydät konsolipelit ja konsolitarvikkeet aina peruspelaamisesta monipuolisempaan VR-fiilistelyyn. Nappaa uudenkarhea DualShock-ohjain reissussa rähjääntyneen tilalle tai kaveria varten moninpeli-iloitteluun, tilaa VR-paketti todentuntuisempaan pelaamiseen tai osta jokin kymmenistä peleistä, joiden parissa vierähtää tunti jos toinenkin. Naapurikategoriasta löydät laadukkaat pelikuulokkeet, joilla pelien soundtrackit kuulostavat entistä upeammilta.

kuvitus kuva aiheesta PS4-tarvikkeet

Tarvikkeet PlayStation 4 -konsolille

Meiltä löydät tarvikkeet PlayStation 4 -konsollillesi niin peruspelaamiseen kuin VR-pelaamisen maailmaankin. Nappaa DualShock-ohjain vanhan tilalle tai ystävälle moninpeliä varten. VR-paketilla pääset todentuntuisempaan pelaamiseen virtuaalitodellisuudessa. Ota rattiohjaimen avulla rallipolut haltuusi. Tutustu kymmenien PS4-pelien valikoimaamme ja löydä suosikkisi.

Tutustu myös pelikuulokeisiin ja löydä laadukkaat pelikuulokkeet, joilla pelien soundtrackit kuulostavat entistä upeammilta.

Uppoudu pelaamisen maailmaan

Anna pelien tunnelman viedä sinut mukanaan ja keskity olennaiseen ilman keskeytyksiä. Hanki pelaamiseen tuliterä Nintendo SwitchPlayStation 4 tai Xbox. Tutustu myös muihin pelikonsoleihin sekä uuteen PlayStation 5 -konsoliin, ja löydä uusi suosikkisi.

Pelatessa on tärkeää, että netti toimii nopeasti ja luotettavasti. Päivitä kodin laajakaistaliittymä kuntoon ja hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

Tutustu myös pelipuhelimiimme ja laajenna pelimahdollisuuksiasi entisestään. Onko suosikkisi ehkä uusin Apple-puhelinHuawei-puhelinOnePlus-puhelin, taikka Honor-puhelin? Vai viekö voiton Samsung GalaxyXiaomi-puhelin taikka Motorola-puhelin?

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin