Epson tulostimet

Epson EcoTank -tulostimella nautit nopeasta ja laadukkaasta tulostuksesta sekä alhaisesta tulostuskustannuksesta. Tulosta, skannaa ja tee muita toimintoja niin puhelimella, tabletilla kuin kannettavallakin. Voit unohtaa mustekasetit – täytä mustesäiliöt kätevästi ja siististi mustepulloista.

kuvitus kuva aiheesta Epson tulostimet

Tietokoneet

Uusi tietokone edullisesti

Tutustu alle 500 € maksavien tietokoneiden laajaan valikoimaan ja löydä omasi.

Tutustu
22-11-eShop-Tietokoneet-bannerpromo-500x500

Tulostin joka kotitoimistoon

Epson valmistaa perinteisten mustesuihkutulostimien lisäksi ympäristöystävällisiä EcoTank-tulostinmalleja. EcoTank-tulostimissa on perinteisten mustekasettien sijaan suuret sisäänrakennetut mustesäiliöt, jotka täytetään riittoisista mustepulloista. EcoTank-tulostimilla tulostuskustannuksista voidaan säästää jopa 90 % ja niiden käyttö on helppoa ja huoletonta.

Kaipailetko uutta tai toista näyttöä? Tarvitsetpa sitten kaapelia tai adapteria, tietokonetarvike valikoimastamme löydät lisäksi kaiken tarvitsemasi hiiristä ja näppäimistöistä tietokonelaukkuihin. Lisäksi pelitarvike valikoimasta löydät kamerat ja mikrofonit täydentämään striimi set upisi.

Tietokonetarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

Hidasteleeko tietokone tai läppäri? Päivitä tietokone uuteen ja nauti tehokkaista ominaisuuksista ja käytön vaivattomuudesta. Varmista myös, että tietokonekomponentit, kuten kovalevyt, ovat ajan tasalla ja tee surffailusta, töiden teosta ja vaikkapa pelaamisesta aiempaakin sujuvampaa.

Tietokoneen käyttö on aina mutkatonta, kun netti toimii nopeasti. Hanki kotiin luotettava laajakaistayhteys. Esimerkiksi reitittimeen tai mokkulaan löydät meiltä myös sopivan mobiililaajakaistan.

Sekä tietokone että nettiyhteytesi kannattaa myös suojata turvapaketilla. Siten vältyt viruksilta ja vakoiluohjelmilta. Voit käyttää nettiä aina huoletta, kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla.

Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day -tarjoukset, Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahjaideat. Meiltä löydät myös paljon joululahjaideoita.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin