Lenovo-näytöt

Pelinäyttö on erityisesti pelaamiseen suunniteltu näyttö, jossa on usein erittäin korkea virkistystaajuus ja alhainen vasteaika. Korkean virkistystaajuuden ansiosta pelikuva piirtyy näytöllesi selkeänä ja matalan vasteajan ansiosta näet pelikuvan lähes täysin ilman viivettä. Lenovon tyylikkäät näytöt sopivat jokaiseen tarkoitukseen – valitse joko kaareva tai perinteinen suora näyttö. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Lenovo-näytöt

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Lenovon näyttö tarjoaa tarkkuutta ja väriloistoa

  Lenovon suorituskykyiset ja tyylikkäät näytöt sopivat jokaiseen tarkoitukseen. Lenovon tietokonenäytöt tarjoavat selkeän ja terävän kuvan, joka parantaa katselukokemusta niin työskentelyn, pelaamisen kuin viihteestä nauttimisen aikana. Valikoimastamme löydät Lenovon näyttöjä eri tuumakoilla, resoluutioilla ja näyttötekniikoilla. Ergonomisesti suunnitellut Lenovon tietokonenäytöt tarjoavat monipuoliset säätömahdollisuudet, minkä ansiosta voit säätää näytön juuri sinulle täydelliseen asentoon. Olitpa sitten etsimässä lisänäyttöä tehokkaampaan työskentelyyn tai parempaa kuvanlaatua viihdekäyttöön, Lenovo näytöt tarjoavat tehokkuutta, luotettavuutta ja kestävyyttä.

  Katso myös Lenovon pelinäytöt, jos etsit optimaalista näyttöä mukaansatempaaviin pelihetkiin. Löydät meiltä myös erilaiset tietokoneiden kaapelit ja adapterit, hiiret ja näppäimistöt sekä muut tietokonetarvikkeet. Tilaa samalla uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja tulevista kampanjoistamme.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin