Asus-näytöt

Pöytätietokoneen kaveriksi tarvitset näytön ja erillinen näyttö helpottaa myös läppärillä työskentelyä. Työskentelyyn, kuvien katseluun tai elokuvien ja sarjojen seuraamiseen kelpaa vain laadukas näyttö. Asus-näytöt tuovat täyttä tehoa rajattomaan tekemiseen nopealla virkistystaajuudella ja upealla kuvalla. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi sopivin näyttö!

kuvitus kuva aiheesta Asus-näytöt

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Asus-tietokonenäytöt – tehokasta suorituskykyä upealle kuvanlaadulla

Etsitkö tietokoneen rinnalle laadukasta näyttöä, joka nostaa katselukokemuksesi uudelle tasolle? Asuksen tyylikkäät ja suorituskykyiset tietokoneen näytöt tarjoavat mukaansatempaavan katselukokemuksen ja sopivat niin työskentelyyn kuin viihteestä nauttimiseen. Asus-näyttöjen monipuoliset liitännät mahdollistavat monipuolisen yhteensopivuuden muiden laitteiden kanssa, minkä lisäksi niiden ergonominen muotoilu mahdollistaa näytön säätämisen omiin tarpeisiin sopivaksi.

Uuden Asus-näytön kruunaa uusi tietokoneen hiiri ja näppäimistö. Löydät meiltä myös pelaamiseen tarkoitetut pelihiiret, pelinäppäimistöt ja pelinäytöt. Tiedonsiirtoa varten katso laadukkaat kaapelit ja adapterit.

Tietokonetarvikkeiden ja -näyttöjen lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita tuotteita. Löydät älykellot, televisiottabletitkuulokkeetkaiuttimetpuhelimet.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin