Samsung-näytöt

Pöytätietokoneen kaveriksi tarvitset näytön ja erillinen näyttö helpottaa myös läppärillä työskentelyä. Työskentelyyn, kuvien katseluun tai elokuvien ja sarjojen seuraamiseen kelpaa vain laadukas näyttö. Samsungin dynaamiset monitorit terävällä kuvalla ja nopealla reagoinnilla tekevät työnteosta ja pelaamisesta entistä tehokkaampaa. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi sopivin näyttö!

kuvitus kuva aiheesta Samsung-näytöt

25 tuotetta

search
Näytetään 25/25

Samsung-näyttö kaikilla herkuilla

Etsitkö laadukasta tietokoneen näyttöä, joka parantaa työskentely- tai pelikokemustasi? Samsung-näytöt tarjoavat huippuominaisuudet ja nostavat katselukokemuksesi uudelle tasolle. Tyylikkäät Samsung-näytöt takaavat huippuluokan suorituskyvyn sekä upean visuaalisen nautinnon. Ne on suunniteltu tehokkuus, tarkkuus ja mukavuus edellä, ja ne sopivat kaikkiin käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten työskentely, pelaaminen tai viihteestä nauttiminen.

Samsungin tietokonenäytöt tarjoavat veitsenterävän kuvanlaadun ja väritoiston, joka tekee katselukokemuksesta entistä eloisamman ja yksityiskohtaisemman. Löydät valikoimastamme eri kokoisia näyttöjä eri resoluutoilla ja paneeleilla. Tutustu esimerkiksi QLED- tai LED-paneelilla varustettuihin näyttöihin, jotka takaavat erinomaisen kuvanlaadun ja värientoiston. Samsung-näytöissä on myös kattavat liitännät, jotka tekevät näytöistä monikäyttöisiä ja yhteensopivia erilaisten lisävarusteiden kanssa. Niiden ergonominen muotoilu varmistaa, että voit säätää näytön juuri itsellesi sopivaan kulmaan ja korkeuteen.

Tee älykäs valinta ja paranna työskentely- tai viihdekokemustasi Samsungin ensiluokkaisella tietokonenäytöllä. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva Samsung-näyttö.

Katso myös valikoimamme Samsungin pelinäytöt.

Päivitä tietokonetarvikkeet ajan tasalle

Uusi Samsung-näyttö kaipaa kumppanikseen laadukkaat varusteet, kuten hiiren ja näppäimistön. Löydät valikoimastamme niin työskentelyyn kuin pelaamiseen sopivat hiiret ja näppäimistöt sekä laadukkaat kaapelit ja adapterit.

Näyttöjen lisäksi löydät meiltä Samsungin kannettavat, Samsung Galaxy Watchit, Samsung Galaxy -puhelimet ja paljon muuta!

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin