Acer-näytöt

Pöytätietokoneen kaveriksi tarvitset näytön ja erillinen näyttö helpottaa myös läppärillä työskentelyä. Työskentelyyn, kuvien katseluun tai elokuvien ja sarjojen seuraamiseen kelpaa vain laadukas näyttö. Acerin tehokkaat ja terävät näytöt herättävät virtuaaliset maailmasi eloon, oli kyse sitten pelaamisesta tai netissä surffailusta. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi sopivin näyttö!

kuvitus kuva aiheesta Acer-näytöt

Tinkimättömät ja suorituskykyiset Acer-näytöt

Suorituskykyiset Acerin näytöt tarjoavat innovatiivista tehoa ja mukaansatempaavan katseluelämyksen. Etsitpä sitten näyttöä työskentelyä tai pelaamista varten, Acerin tietokonenäytöt täyttävät jokaisen tarpeen. Acer-näyttöjen eloisat värit ja kirkas kuva nostavat katselukokemuksen uudelle tasolle. Lisäksi niiden nopea virkistystaajuus ja tehokkaat komponentit häivyttävät ylimääräiset haamukuvat minimiin. Ergonomisesti muotoillut Acerin näytöt antavat sinulle mahdollisuuden säätää näytön asento juuri tarpeisiisi sopivaksi. Tutustu valikoimaan ja tilaa tinkimätön ja laadukas Acerin näyttö.

Katso myös Acerin pelinäytöt, jos etsit täydellistä näyttöä mukaansatempaaviin pelihetkiin. Löydät meiltä myös erilaiset tietokoneiden kaapelit ja adapterithiiret ja näppäimistöt sekä muut tietokonetarvikkeet.

Uudet laitteet ja nopea netti kotiin

Tietokonetarvikkeiden lisäksi valikoimastamme löytyy kattava valikoima muita kodin elektroniikkalaitteita. Löydät verkkokaupastamme mm. älykellot, televisiottabletittietokoneetkuulokkeetkaiuttimet ja puhelimet. Kiinnostaisiko esimerkiksi uusi iPhone 15 tai viimeisin Samsung Galaxy Watch?

Uusien tietokonetarvikkeiden rinnalle sopii toimiva netti. Hanki kotiin luotettava kiinteä netti tai esimerkiksi reititintä varten mobiililaajakaista. Kun nettiyhteys on nopea ja luotettava, myös työskentely ja pelaaminen tietokoneella toimii moitteettomasti. Voit testata nykyisen nettisi nopeuden nopeustestillä.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin