Muut tuotteet

Tietokonetarvikkeet helpottavat tietokoneella työskentelyä. Erillisellä web-kameralla ja mikrofonilla näytät aina parhaat puolesi ja viestisi kuuluu selkeästi.

kuvitus kuva aiheesta Muut tuotteet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Tietokonetarvikkeita joka lähtöön

  Jos etsit mikrofonia ja web-kameraa päästäksesi streemaamaan, löydät taatusti valikoimastamme itsellesi sopivan. Kuulokemikrofonilla huolehdit sujuvat videopalaverit muita häiritsemättä. Tulostuksen nälkää puolestaan helpottaa valikoimastamme löytyvät Epson-tulostimet. Tietoturvasuojalla pidät huolen, ettei olan yli kurkkijat näe henkilökohtaisia tietojasi läppärisi ruudulta. Kameran suoja varmistaa ettei kameran kuva näy vaikka se unohtuisikin päälle.

  Lisää kuulokkeita löydät verkkokauppamme kuulokkeet-kategoriasta. Sieltä löydät laajan valokoiman erilaisia kuulokkeita nappikuulokkeista aina vastamelukuulokkeisiin.

  Pelikuulokkeet, pelihiiret, pelinäppäimistöt sekä muut pelaamisen tarvikkeet löydät pelaamisen osiosta. Sieltä löydät myös pelitietokoneet sekä pelikonsolit.

  Tietokoneen käyttö on aina mutkatonta, kun netti toimii nopeasti. Hanki kotiin luotettava laajakaistayhteys. Esimerkiksi reitittimeen tai mokkulaan löydät meiltä myös sopivan mobiililaajakaistan.

  Sekä tietokone että nettiyhteytesi kannattaa myös suojata turvapaketilla. Siten vältyt viruksilta ja vakoiluohjelmilta. Voit käyttää nettiä aina huoletta, kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla.

  Loppuvuosi on täynnä ostostapahtumia. Singles' DayBlack Friday sekä Cyber Monday kutsuvat tekemään säästöjä marraskuussa. Meiltä löydät myös paljon hyviä isänpäivälahjaideoita sekä joululahjaideoita.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin