SonyPS5 Access -ohjain1000038368

  • Play Station 5 -konsolille suunniteltu Access-ohjain on erittäin muokattavissa oleva ohjainsarja, joka on suunniteltu tekemään pelaamisesta esteettömämpää
  • Voit muuttaa Access-ohjaimen näppäinten määrityksiä oman liikkuvuutesi mukaisiksi ja vaihtaa mukana tulevia sauvan päitä itsellesi sopivaksi
  • Asettuu mihin tahansa 360° asentoon, erilaisille tasaisille pinnoille, pyörätuolin pöydälle tai kiinnitettynä AMPS-telineeseen

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Sony PS5 Access -ohjain

Luo uusia pelaamistapoja tällä monipuolisesti muokattavalla PS5-konsolien ohjainsarjalla, joka on suunniteltu mahdollistamaan mukavammat ja pidemmät pelikokemukset toimintarajoitteisille pelaajille. Helppokäyttöiseksi tehtyä ohjainta voi käyttää mistä tahansa 360 asteen kulmasta ja tasaisilla pinnoilla tai kiinnitettynä AMPS*-telineeseen.

*AMPS on standardoitu ruuvien asettelumalli laitteiden kiinnittämiseen eri varusteisiin, esteettömyysratkaisut mukaan lukien.

Mukauta omien tarpeittesi mukaan

Valitse haluamasi lukuisista ohjaimen mukana toimitettavista näppäinkuorista, jotka kattavat useita muotoja ja malleja, kuten litteät, kaartuvat ja ulkonevat näppäinkuoret. Voit jopa vaihtaa sauvojen päitä löytääksesi sopivimman asettelun. Merkitse eri painikkeille kartoitetut toiminnot vaihdettavilla merkkilapuilla, jotka toimitetaan ohjaimen mukana.

Säädä jatkovarren pituutta

Aseta jatkovarsi juuri sinulle sopivaan asentoon ja lukitse se paikalleen lukituspainikkeella nauttiaksesi mukavuudesta ja kätevyydestä.

Kaikin puolin joustava

Helppo käyttää mistä tahansa 360° asennosta, erilaisilla tasaisilla pinnoilla. Access-ohjaimen joustava ja mukautettava toteutus mahtuu pyörätuolien pöytätasoille, sen voi kiinnittää AMPS-kiinnikkeeseen tai kolmijalkaan, ja sitä voi kääntää 360 asteen säteellä mukavimman käyttökokemuksen saamiseksi.

Kartoita Access-ohjaimen painikkeet mieltymystesi mukaan

Kartoita enimmillään kaksi toimintoa samalle näppäimelle tai poista näppäimiä kokonaan käytöstä vahinkopainallusten ehkäisemiseksi. Voit jopa käyttää päälle/pois-kytkintilaa, jolloin samaa näppäintä ei tarvitse pitää pohjassa pitkiä aikoja. Voit myös määrittää näppäimet eri paikkoihin, jotta tarvitsemasi komennot ovat juuri siellä missä haluat. Kaikki on helposti hallittavissa ja muokattavissa PS5-konsolin omasta käyttöliittymästä.

Vaihda mukautetusta profiilista toiseen yhdellä painalluksella

Pelaajat voivat luoda ja tallentaa enimmillään 30 mukautettua profiilia PS5-konsolillaan, joten oikeiden asetusten valitseminen kuhunkin peliin käy nopeasti ja helposti.

Säädä kaikkia sauva-asetuksia, liikeherkkyys mukaan lukien

Analogisen sauvan "pohjoissuunta" on vaivaton muuttaa, joten ohjaimen asennon voi helposti ja joustavasti sovittaa niin, että pääset siihen helposti käsiksi. Muokkaa sauvojen herkkyys ja deadzone-alueet omia käyttötarpeitasi vastaaviksi.

Yhdistä useampien ohjainten toiminnallisuudet

Käytä Access-ohjaintasi sellaisenaan tai yhdessä toisen Access-ohjaimen kanssa. Kaipaatko lisäkontrollia? Lisää kokoonpanoosi langaton DualSense- tai DualSense Edge -ohjain ja käytä useampia ohjaimia samaan aikaan joko vastaamaan yksilöllisiin pelaamistarpeisiisi tai mahdollistamaan yhteispeli muiden kanssa. Yhdistämällä Access-ohjaimen langattomaan DualSense- tai DualSense Edge -ohjaimeen saat käyttöön lisäominaisuuksia, kuten kosketuspalautteen, mukautuvat liipaisimet, sisäänrakennetun mikrofonin, kaiuttimen, ääniliitännän, liiketunnistimen ja kosketusaluepyyhkäisyt.

Liitä mukaan esimerkiksi ulkoisia näppäimiä tai erityisliipaisinkytkimiä

Ota PS5-konsolisi asetuksista käyttöön ulkoisia laitteita, kuten kolmansien osapuolten liipaisinkytkimiä, analogisia ohjaimia, ulkoisia lisänäppäimiä ja niin edelleen. Kartoita ne sitten haluamallesi toiminnolle tai säädä sauvojen herkkyyttä ja deadzone-alueita. Liitä kolmansien osapuolten esteettömyyslisävarusteita helposti neljän standardoidun 3,5 mm:n laajennusliitännän kautta.

Suunniteltu poistamaan esteitä

Suunniteltu ja rakennettu yhdessä esteettömyysasiantuntijoiden ja toimintarajoitteisten peliharrastajien kanssa. Tämän ohjaimen tavoite on poistaa pelaamisen esteitä ja auttaa mahdollisimman monia toimintarajoitteisia pelaajia nauttimaan peleistä helpommin, mukavammin ja kerralla pidempään. Access-ohjain hyödyntää vuosien edestä tutkimuksia ja havaintoja vastatakseen toimintarajoitteisten pelaajien eri tarpeisiin mahdollisimman monipuolisesti. Toteutus huomioi kokonaisvaltaisesti yhteiset haasteet, joihin moni käyttäjistä törmää. Tavoitteena on tarjota enemmän tapoja pelata entistä useammille ihmisille – kuten heille, joilla on vaikeuksia käyttää peukalosauvaa tai pidellä ohjainta, sekä heille, joilla on hankalaluuksia painaa ja pitää pohjassa pieniä, vierekkäin aseteltuja näppäimiä ja liipaisimia. Modulaarisen toteutuksen ansiosta toimintarajoitteiset pelaajat voivat luoda yksilöllisiin tarpeisiinsa vastaavia kokonaisuuksia.

Vaivaton käyttöönotto laatikosta konsolille

Esteetön pakkaus on suunniteltu yhdellä kädellä avattavaksi. Jokaiselta PS5-konsolilta helposti löytyvä käyttöönotto-ohjeistus auttaa pelaajia tai heidän avustajiaan muokkaamaan Access-ohjaimen asetukset heidän tarpeitaan vastaaviksi. Prosessi on helppo ja intuitiivinen jopa avustajille ja vanhemmille, jotka eivät itse pelaa. Kiitos huolella suunnitellun pakkauksen ja QR-koodien, joiden avulla pääsee tarkastelemaan vieläkin yksityiskohtaisempaa tietoa ja tukea.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Yhteensopivuus

Sony PlayStation 5

Väri

Valkoinen

Liitännät

Sisääntulo

Neljä standardoitua 3,5 mm laajennusporttia

Ulostulo

USB-C

Muuta

Myyntipakkauksen sisältö

Access-ohjain

USB-kaapeli

8 x tyynymallista näppäinkuorta (kiinni ohjaimessa)

4 x litteää näppäinkuorta

4 x kaartuvaa näppäinkuorta

2 x ulkonevaa näppäinkuorta

1 x leveä ja litteä näppäinkuori

P

erusmallinen sauvan pää

K

upera sauvan pää (kiinni ohjaimessa)

P

allomallinen sauvan pää

23 x merkkilappua

P

ikaopas ja turvaopas

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

0711719567929

Telian tuotekoodi

9116702