SonyWH-1000XM5 -vastamelukuulokkeetWH1000XM5B.CE7

 • Edistyksellinen vastamelutekniikka kaikissa olosuhteissa
 • Ainutlaatuinen korkean resoluution äänenlaatu ja kristallinkirkkaat puhelut
 • Jopa 30 tunnin akunkesto ja 3 tuntia lisää virtaa vain 3 minuutin pikalatauksella

VäriMusta

Tämän tuotteen ostajalle

podme-500x500prosentti
Podme Premium kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 30 h

  Akunkesto

 • 8

  Mikrofonia

 • Bluetooth

  Yhteys

 • 30 mm

  Kaiutinelementti

Sony WH-1000XM5 -vastamelukuulokkeet

Langattomat Sony WH-1000XM5 -vastamelukuulokkeet tarjoavat edistyksellisen vastamelutoiminnon, joka perustuu kuulokkeissa sijaitseviin useisiin mikrofoneihin. Kuulokkeet tunnistavat ympäristöäänet entistä tarkemmin, mikä vähentää korkeataajuista taustamelua merkittävästi. Automaattinen vastamelun optimointi toimii ympäristön ja käyttöolosuhteiden perusteella.

Uusi integroitu V1-prosessori vapauttaa HD-vastameluprosessori QN1:n täyden potentiaalin. Ainutlaatuinen teknologiayhdistelmä ohjaa kahdeksaa mikrofonia ja takaa ennennäkemättömän vastamelun laadun.

Erityinen 30 mm:n kaiutinelementti, jossa on pehmeä TPU-reuna (termoplastinen polyuretaani), parantaa vastameluominaisuutta, joten voit nauttia musiikistasi entistä paremmin ilman ylimääräisiä ympäristön ääniä. Kevyt ja joustava ohjain parantaa äänen selkeyttä ja bassotoistoa.

Poikkeuksellinen ääni

Kevyt ja joustamaton, tarkkaan suunniteltu ohjainyksikkö parantaa korkeiden taajuuksien herkkyyttä saavuttaakseen parhaimman mahdollisen ja luonnollisen äänen. Sonyn ainutlaatuisiin teknologioihin kuuluu ensiluokkainen lyijytön juotos, joka sisältää kultaa erinomaisen johtavuuden takaamiseksi. Lisäksi kuulokkeissa on hienoäänivastus tasaisen tehonjakelun takaamiseksi sekä optimoitu virtapiiri, joka luo paremman signaali-kohinasuhteen ja takaa siten selkeän ja tasaisen äänen.

Nämä Sonyn vastamelukuulokkeet tukevat High-Resolution Audio- ja High-Resolution Audio Wireless -ääntä, joiden takana on LDAC. LDAC on äänikoodaustekniikka, joka siirtää noin kolme kertaa enemmän dataa kuin tavanomainen Bluetooth-ääni. Tekniikka takaa poikkeuksellisen korkean resoluution äänenlaadun.

WH-1000XM5 -kuulokkeet tarjoavat myös ensiluokkaisen laadun puheluihin. Precise Voice Pickup -teknologia käyttää neljää mikrofonia ja tekoälyyn perustuvaa vastamelualgoritmia, jotka nappaavat äänesi erinomaisesti. Tuulen ääntä vähentävä rakenne minimoi tuulesta aiheutuvan häiritsevän suhinan puheluiden aikana.

Älykäs ja intuitiivinen

Älykäs Adaptive Sound Control havaitsee missä olet ja mitä olet tekemässä. Toiminto säätää siten automaattisesti ympäristön ääniasetuksia ihanteellisen kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi. Kun olet aktivoinut toiminnon, Adaptive Sound Control oppii käyttäytymisestäsi ja tunnistaa usein vierailemasi paikat, kuten työpaikkasi tai suosikkikahvilasi, ja räätälöi äänen tilanteisiin sopivaksi.

Kun aloitat keskustelun esimerkiksi ystäväsi kanssa, Speak-to-Chat pysäyttää musiikin automaattisesti ja päästää ympäröivän äänen kuuluviin. Sinun ei siis tarvitse napata kuulokkeita pois päästäsi. Kun keskustelu on päättynyt, musiikki alkaa soida uudelleen automaattisesti.

Kun otat kuulokkeet pois päältä, musiikki loppuu automaattisesti – kapasitiivinen tunnistin tietää, milloin käytät kuulokkeita. Se auttaa myös parantamaan tunnistustarkkuutta ja muotoilua. Musiikki alkaa taas automaattisesti, kun asetat kuulokkeet takaisin päähäsi.

Täydellinen yhdistettävyys

Voit yhdistää Bluetooth-kuulokkeet kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti. Kun saat puhelun, mikrofonilla varustetut kuulokkeesi yhdistyvät automaattisesti oikeaan laitteeseen. Voit myös vaihtaa kuulokkeet nopeasti jompaankumpaan laitteeseen napin painalluksella.

WH-1000XM5-kuulokkeet tukevat Googlen uutta Fast Pair -ominaisuutta. Sen avulla voit helposti paikantaa kuulokkeidesi paikan äänimerkin avulla tai tarkistaa niiden viimeisimmän sijainnin Googlen Find My Device -sovelluksessa älypuhelimessasi.

Swift Pair -ominaisuuden avulla langattomat Sony-kuulokkeet on helppo ja nopea yhdistää Windows 11- tai Windows 10 -kannettavaan tietokoneeseen, pöytäkoneeseen tai tablettiin.

Pitkä akunkesto ja kokoontaitettava kotelo

30 tunnin akunkesto takaa virrat yli vuorokaudeksi. Tiukan paikan tullen saat kolme tuntia lisää virtaa vain kolmessa minuutissa lisävarusteena saatavalla USB-PD-yhteensopivalla verkkolaitteella. Huom. USB-PD-laturi myydään erikseen. Kuljeta Sony Bluetooth -kuulokkeita vaivattomasti pehmeässä yhteensopivassa kotelossa. Kun otat kuulokkeet pois, kokoontaitettavan kotelon saa jopa 40 % ohuemmaksi, jolloin voit säilyttää sitä kevyesti ja kompaktisti laukussa tai repussa.

Myyntipakkauksen sisältö

Sony WH-1000XM5 -vastamelukuulokkeet, kantolaukku , liitäntäkaapeli , USB-kaapeli.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Kuulokkeet - Bluetooth - langaton, langallinen - 3,5 mm jakkiliitin

Paino

250 g

Väri

Musta

Suosituskäyttö

Kannettava elektroniikka

Ominaisuudet

Kosketusohjain

Enimmäiskäyttöetäisyys

10 m

Äänilähtö

Kuulokkeiden muoto

Täysi koko

Kuulokkeiden kuppityyppi

Suljettu

Kuuloketekniikka

Dynaaminen

Liitettävyystekniikka

Langaton, langallinen

Langaton tekniikka

Bluetooth

Bluetooth Audio Codec

SBC, AAC, LDAC

Bluetooth-versio

Bluetooth 5.2

Bluetooth profiilit

Hands-Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Serial Copy Management System (SCMS-T)

Ääniefektit

Digital Sound Enhancement Engine Extreme (DSEE Extreme), Ambient Sound Mode, 360 Reality Audio

Aktiivinen melunpoisto

Kyllä

Taajuusvaste

4 - 40000 Hz

Himmennin

30 mm

Magneetin materiaali

Neodyymi

Ominaisuudet

HD Noise Canceling Processor QN1, Google Fast Pair, Pikahuomio-toiminto, Atmospheric Pressure Optimising, Microsoft Swift Pair, Speak-to-Chat

Mikrofoni

Koko tai muoto

Kiinteä

Toimitukseen sisältyvät mikrofonit

8

Yhteydet

Liitintyyppi

USB (vain virta)

Bluetooth

Kuulokkeet (miniliitin: stereo, 3,5 mm)

Kaapeli

Irrotettava johto

Kyllä

Internet of Things (IoT)

Internet of Things (IoT) -yhteensopiva

Kyllä

Älykäs avustaja

Google Assistant, Alexa

Muuta

Kaapelitiedot

USB-latauskaapeli - irrotettava

Äänikaapeli - irrotettava - L:n muotoinen / mini-phone stereo 3,5 mm - 1.2 m

Yhteensopivuusstandardit

JEITA

Virransyöttö

Akku / paristo

Kuulokkeen akku uudelleenvarattava

Akun kesto (jopa)

32 tunti(a)

Akunkesto

Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä): jopa 24 tuntia

Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus pois): jopa 32 tuntia

Latausaika

3.5 tunti(a)

Myyntipakkauksen sisältö

Sony WH-1000XM5 -vastamelukuulokkeet, kantolaukku , liitäntäkaapeli , USB-kaapeli

Valmistajan tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p. +358 (0) 969379450 ma-pe klo 09:00 - 17:00 | https://www.sony.fi/electronics/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

4548736132580

Telian tuotekoodi

9113069