SonyWH-CH720N -vastamelukuulokkeetWHCH720NB.CE7

 • Nauti kristallinkirkkaasta äänestä vastamelutoiminnon poistaessa taustamelun
 • Kevyet ja pehmeät kuulokkeet takaavat käyttömukavuuden koko päiväksi – painoa vain 192 g
 • Jopa 35 h akunkesto ja tehokas pikalataus – tunti lisää kuunteluaikaa vain 3 min pikalatauksella

VäriMusta

Tämän tuotteen ostajalle

podme-500x500prosentti
Podme Premium kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 35 h

  Toistoaika

 • 192 g

  Paino

 • Bluetooth

  Yhteys

 • Pika

  Lataus

Sony WH-CH720N -vastamelukuulokkeet

Nauti kristallinkirkkaasta äänestä ja tasapainoisesta virityksestä integroidun V1-prosessorin ja Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) ansiosta. Kuuntele suosikkimusiikkiasi juuri niin kuin artistit ovat sen tarkoittaneet kuunnelluksi.

Integroitu V1-prosessori tarjoaa autenttisen kuuntelukokemuksen toistamalla musiikin yksityiskohdat mahdollisimman pienellä vääristymällä. Äänen viritys on tarkoituksellisesti suunniteltu tasapainoiseksi matalista korkeisiin taajuuksiin, joten kuulet musiikin lauluäänet luonnollisina ja selkeinä.

Tehokas vastamelutoiminto

Mukauta ääni mieleiseksesi Dual Noise Sensor -tekniikalla ja integroidulla V1-prosessorilla. Sony | Headphones Connect -sovelluksessa voit myös säätää ympäristöääntä 20:llä eri tasolla, kun olet liikkeellä. Kummassakin korvakupissa on kaksi mikrofonia ja Dual Noise Sensor -tekniikka vangitsee ympäristön äänet. Prosessori auttaa poistamaan ulkoiset äänet ja sen alhainen käsittelyviive tekee vastamelusta entistä tehokkaamman. Sulje ympäröivä maailma pois vastamelukuulokkeilla ja nauti laadukkaasta musiikista ilman häiriöitä.

Mukavuutta koko päiväksi

WH-CH720N-kuulokkeet painavat vain 192 grammaa, mikä tekee niistä uskomattoman kevyet vastamelukuulokkeet. Ne tarjoavat ennennäkemätöntä mukavuutta teknologiasta tinkimättä. Pehmeät, soikeat korvatyynyt takaavat, että mukavuus säilyy myös pidempien kuuntelusessioiden aikana.

35 h akunkesto ja pikalataus

Jopa 35 tunnin akunkesto riittää koko päivän ja yön kestävään kuunteluun. Tiukan paikan tullen saat jopa 60 minuuttia lisää soittoaikaa vain 3 minuutin pikalatauksella. Akunkesto on jopa 50 h vastamelutoiminnon ollessa poissa päältä.

Helppokäyttöiset

WH-CH720N-kuulokkeissa on monipistekytkentä, helpot painikkeet ja mahdollisuus ääniohjattavuuteen. Voit yhdistää kuulokkeet kahteen bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti. Kun saat puhelun, kuulokkeet tunnistavat soivan laitteen ja yhdistävät siihen automaattisesti. Yhdistäminen on helppoa Swift Pair- ja Fast pair -ominaisuuksilla, joten Sony WH-CH720N -kuulokkeet ovat loistava kumppani päivittäiseen käyttöön.

Kätevästi sijoitettujen painikkeiden avulla voit toistaa, pysäyttää tai hypätä kappaleiden ohi ja säätää äänenvoimakkuutta. Voit jopa vastata puheluihin ja käynnistää ääniavustajan yhdellä kosketuksella.

Korkealaatuiset puhelut

Precise Voice Pickup -tekniikalla varustetut säteenmuodostavat mikrofonit on sijoitettu älykkäästi, jotta ääni kuuluu selkeästi ja tarkasti riippumatta ympäristöstä.

Hiljattain kehitetty tuulen melunvaimennusteknologia mikrofonin ympärillä vähentää taustamelua, jolloin keskustelut ja musiikki pysyvät selkeinä ja keskeytyksettöminä näitä over ear -kuulokkeita käytettäessä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Kuulokkeet

Kuulokkeiden tyyppi

Suljettu

Kaiutinelementti

Dynaaminen, 30 mm

Impedanssi

325 ohmia (1 kHz) (kuulokekaapelilla yhdistettyä, kun yksikön virta kytketty), 31 ohmia (1 kHz) (kuulokekaapelilla yhdistettynä, kun yksikön virta on pois)

Taajuusvaste

7-20 000 Hz

Herkkyydet (dB/mW)

108 dB/mW (kuulokekaapelilla yhdistettyä, kun yksikön virta kytketty), 99 dB/mW (kuulokekaapelilla yhdistettynä, kun yksikön virta on pois)

Äänenvoimakkuuden säätö

Kyllä

Johdon tyyppi

Yksipuolinen (irrotettava)

Johdon pituus

n. 1,2 m

Liitin

Kullattu L-mallinen stereominiliitin

DSEE

Kyllä

Passiivikäyttö

Kyllä

Ympäristön äänitila

Kyllä

Akku

Akun latausaika

n. 3,5 h

Latausmenetelmä

USB-C

Akunkesto

enintään 35 h (vastamelu käytössä), enintään 50 h (vastamelu pois käytöstä)

Bluetooth

5.2

Tehokas kantama

10 m

Paino

n. 192 g

Myyntipakkauksen sisältö

Sony WH-CH720N -vastamelukuulokkeet, liitäntäkaapeli, USB-kaapeli

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p. +358 (0) 969379450 ma-pe 9.00-17.00 | https://www.sony.fi/electronics/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

4548736142428

Telian tuotekoodi

9114161