GarminCamper 1095 -matkailuautonavigaattori010-02749-15

 • Matkailuautonavigaattori, joka auttaa luomaan upeita muistoja kattavien ominaisuuksien avulla
 • Mukautettu matkailuautoreititys ottaa huomioon ajoneuvosi mitat ja painon
 • Valitsemaasi reittiä on helppo seurata selkeällä ja tarkalla 10" kosketusnäytöllä
 • Sisältää Euroopan ja Etelä-Afrikan kartat – Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Lähi-Itä, Afrikka, Australia ja Uusi-Seelanti saatavilla maksuttomina latauksina

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 10"

  Näytön koko

 • Monipuoliset

  Kartat

 • Michelin

  Opas

 • BirdsEye

  Näkymä

Garmin Camper 1095 -matkailuautonavigaattori

Garmin Camper 1095 -matkailuautonavigaattori auttaa luomaan ihania muistoja. Käytettävissäsi on mukautettu reititys matkailuajoneuvosi mittojen ja painon mukaan sekä varoitukset edessä olevista tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne. Laitteessa on leirintäalue- ja palveluhakemisto, jotta matka sujuisi mukavasti. Paikallisia vierailukohteita ja määränpään lähellä sijaitsevia mielenkiintoisia aktiviteetteja koskevat suositukset tarjoavat seikkailuja matkan varrelle. BirdsEye-satelliittikuvissa näet tarkan lintuperspektiivikuvan kohteesta, esim. matkaparkit ja leirintäalueet, mikä helpottaa perille saapumista.

Tärkeimmät ominaisuudet

Suurikokoinen 10" näyttö: Ehdotettua reittiä on helppo seurata selkeällä ja tarkalla 10 tuuman kosketusnäytöllä. Sisältää karttapäivitykset sekä Euroopan ja Etelä-Afrikan yksityiskohtaiset tiekartat. 8 ja 10 tuuman näyttö voidaan asettaa pysty- tai vaaka-asentoon. Sisältää karttapäivitykset ja Euroopan yksityiskohtaiset katukartat. Maksuttomat lisäkarttalataukset osoitteessa garmin.com/express: Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Lähi-Itä, Afrikka, Australia, Uusi-Seelanti (vain 8 ja 10 tuuman mallit).

BirdsEye-satelliittikuvat: Alan johtava saapumisen suunnittelu automaattisten BirdsEye-satelliittikuvien avulla. Kuvissa näkyy tarkka lintuperspektiivikuva määränpäästä, esim. matkaparkit ja leirintäalueet, mikä helpottaa perille saapumista.

Reittiyhteenveto: Camper 895- ja Camper 1095-malleissa aktiivisen reitin vieressä näkyy yhteenveto koko jäljellä olevasta reitistä ja tietoja odotettavissa olevista sääolosuhteista, kun laite on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen ladattuun GarminDrive-sovellukseen.

Parhaat kohteet: Mielenkiintoisimmat pysähdyskohteet reitin varrelta löytyvät Trendy Place-ehdotusten avulla. Suositukset paikallisista vierailukohteista ja mielenkiintoisista aktiviteeteista parantavat matkakokemusta.

Michelin-opas: Esiladattu Michelin-opas sisältää kuvia, yksityiskohtaisia kuvauksia ja arvioita, joiden perusteella on helppo arvioida, mihin kannattaa pysähtyä.

Reittiehdotukset: Laite ehdottaa mielenkiintoisia tai maisemareittejä.

Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan: Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan antaa opastusta ja varoittaa reitin varrella olevista ympäristövyöhykkeistä.

Mukautettu reititys ja varoitukset: Mukautettu matkailuajoneuvoreititys matkailuauton tai asuntovaunun mittojen ja painon mukaan. Laite varoittaa edessä olevista matalista silloista, painorajoituksista, tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne.

Matkailuautoalueet ja matkailuautopalvelut: Esiladatusta hakemistosta voi etsiä matkailuajoneuvoalueita ja -palveluja. Sisältää ACSI, Campercontact- ja Trailer’s PARK-tiedot sekä Tripadvisor-suositukset.

Reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot: Pariliitettynä Garmin Drive-sovellukseen autonavigaattori näyttää reaaliaikaiset liikenne-, sää- ja polttoaineen hintatiedot sekä älykkäät ilmoitukset.

Puheohjaus ja hands-free-puhelut: Garmin Voice Assist -puheohjauksella autonavigaattorille voi kertoa, mihin haluaa mennä. Kun autonavigaattori on pariliitetty Bluetooth-yhteydellä varustettuun yhteensopivaan älypuhelimeen, voit soittaa puheluita irrottamatta käsiä ratista.

Yhteensopiva muiden Garmin-laitteiden kanssa: Camper-matkailuautonavigaattorit voidaan pariliittää langattomasti Garmin-peruutuskameraan; laitteet ovat myös yhteensopivia Garmin PowerSwitch digitaalisen kytkentärasian kanssa, jonka avulla ajoneuvon 12 V -elektroniikkalaitteiden, kuten lisävalojen, tuulettimien, jne.,hallinta on helppoa (kaikki mainitut ovat lisävarusteita).

Pakkauksen sisältö

Camper 1095, magneettiteline virtajohdolla ja tehokkaalla imukupilla, ruuvattava teline, 1 tuuman pallosovitin AMPS-levyllä, ajoneuvon virtajohto, tarralevy kojelautaa varten, USB-johto ja käyttöohjeet

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

10

"

Näytön tarkkuus

1280 x 800 px

Näytön tyyppi

10” wide view IPS, color TFT, with on-lens capacitive touch panel

Ominaisuudet

Asennusvaihtoehdot

Magneettiteline virtajohdolla ja tehokkaalla imukupilla; ruuveil-la kiinnitettävä teline; 1 tuuman pallosovitin AMPS-levyllä

Kartat

Eurooppa ja Etelä-Afrikka. Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Lähi-Itä, Afrikka, Australia ja Uusi-Seelanti maksuttomina latauksina.

Navigointi

Vaaka- tai pystynäkymä

Reittiyhteenveto ja sääennuste reitin varrella

BirdsEye-satelliittikuvat saapumiskohteesta

Mukautettu matkailuautoreititys ja varoitukset

Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan

Trendy places-, Local spots- ja Roadtrip Routes -suositukset

Michelin Green Guide -opas

Reaaliaikaiset liikenne-, sää- ja polttoainehinnat Garmin Drive -sovelluksen kautta

Matkailuautoalue- ja -palveluhakemisto

Tripadvisor -hotelli, ravintola- ja nähtävyyssuositukset

Garmin-puheohjaus ja hands-free-puhelut

Helppo reittisuunnittelu ja GPX-tiedostojen jako Garmin Drive -sovelluksessa

Track Recorder

Langattomat kartta- ja ohjelmistopäivitykset ilman tietokonetta

Muistikortti

MicroSD (ei pakkauksessa)

Yhteensopivan peruutuskameran malli

BC 50 tai kolmannen osapuolen (videosisääntulolla varustettu teline tarvitaan)

Akku

Akun tyyppi

Ladattava litiumioniakku

Akun kesto

Jopa 2 tuntia

Fyysiset mitat

Mitat

24,5 x 15,4 x 2,1 cm

Paino

554 g

Myyntipakkauksen sisältö

Pakkauksen sisältö

Camper 1095, magneettiteline virtajohdolla ja tehokkaalla imukupilla, ruuvattava teline, 1 tuuman pallosovitin AMPS-levyllä, ajoneuvon virtajohto, tarralevy kojelautaa varten, USB-johto ja käyttöohjeet

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

753759308476

Telian tuotekoodi

9118555