GarminCamperCam 795 -matkailuautonavigaattori010-02728-15

 • Matkailuautonavigaattori, joka auttaa luomaan upeita muistoja kattavien ominaisuuksien avulla
 • Mukautettu matkailuautoreititys ottaa huomioon ajoneuvosi mitat ja painon
 • Integroitu autokamera tuo turvaa mm. törmäysvaroittimen ja kaistavahdin muodossa
 • Sisältää karttapäivitykset sekä Euroopan ja Etelä-Afrikan yksityiskohtaiset tiekartat

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 7"

  Näytön koko

 • EU

  Kartat

 • Michelin

  Opas

 • Autokamera

  Integroitu

Garmin CamperCam 795 -matkailuautonavigaattori

Garmin CamperCam 795 -matkailuautonavigaattori auttaa luomaan ihania muistoja. Käytettävissäsi on mukautettu reititys matkailuajoneuvosi mittojen ja painon mukaan sekä varoitukset edessä olevista tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne. Laitteessa on leirintäalue- ja palveluhakemisto, jotta matka sujuisi mukavasti. Paikallisia vierailukohteita ja määränpään lähellä sijaitsevia mielenkiintoisia aktiviteetteja koskevat suositukset tarjoavat seikkailuja matkan varrelle. BirdsEye-satelliittikuvissa näet tarkan lintuperspektiivikuvan kohteesta, esim. matkaparkit ja leirintäalueet, mikä helpottaa perille saapumista.

Integroitu autokamera tuo lisäturvaa

CamperCam 795 -mallissa on lisäksi integroitu autokamera, joka toimii silminnäkijänä tien päällä. Laite kuvaa jatkuvasti ja tallentaa videomateriaalia tapahtumista. Kamera on varustettu törmäysvaroittimella ja kaistavahdilla, jotka parantavat kuljettajan tilannetietoisuutta. Tallennettuja videoklippejä on helppo katsella ja jakaa yhteensopivan älypuhelimen Garmin Drive -sovelluksen avulla

Tärkeimmät ominaisuudet

Suurikokoinen 7" näyttö: Ehdotettua reittiä on helppo seurata selkeällä ja tarkalla 7 tuuman kosketusnäytöllä. Sisältää karttapäivitykset sekä Euroopan ja Etelä-Afrikan yksityiskohtaiset tiekartat.

BirdsEye-satelliittikuvat: Alan johtava saapumisen suunnittelu automaattisten BirdsEye-satelliittikuvien avulla. Kuvissa näkyy tarkka lintuperspektiivikuva määränpäästä, esim. matkaparkit ja leirintäalueet, mikä helpottaa perille saapumista.

Parhaat kohteet: Mielenkiintoisimmat pysähdyskohteet reitin varrelta löytyvät Trendy Place-ehdotusten avulla. Suositukset paikallisista vierailukohteista ja mielenkiintoisista aktiviteeteista parantavat matkakokemusta.

Michelin-opas: Esiladattu Michelin-opas sisältää kuvia, yksityiskohtaisia kuvauksia ja arvioita, joiden perusteella on helppo arvioida, mihin kannattaa pysähtyä.

Reittiehdotukset: Laite ehdottaa mielenkiintoisia tai maisemareittejä.

Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan: Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan antaa opastusta ja varoittaa reitin varrella olevista ympäristövyöhykkeistä.

Integroitu videokamera: CamperCam 795 on varustettu integroidulla autokameralla, joka toimii silminnäkijänä tien päällä. Kamera kuvaa jatkuvasti ja tallentaa videoklipit tapahtumista. Tallennetut videoklipit ladataan automaattisesti turvalliseen Vault-pilvisäilöön, missä niitä voi myöhemmin tarkastella ja jakaa.

Etutörmäysvaroitin ja kaistavahti: Kuljettajan tilannetietoisuuden parantamiseksi laite varoittaa, jos ajetaan liian lähellä edessä ajavaa tai jos ajoneuvo on ajautumassa pois tieltä tai vastaantulijoiden kaistalle. Tietyt olosuhteet saattavat heikentää varoitustoimintoa; lisätietoja: Garmin.com/warnings.

Mukautettu reititys ja varoitukset: Mukautettu matkailuajoneuvoreititys matkailuauton tai asuntovaunun mittojen ja painon mukaan. Laite varoittaa edessä olevista matalista silloista, painorajoituksista, tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne.

Matkailuautoalueet ja matkailuautopalvelut: Esiladatusta hakemistosta voi etsiä matkailuajoneuvoalueita ja -palveluja. Sisältää ACSI, Campercontact- ja Trailer’s PARK-tiedot sekä Tripadvisor-suositukset.

Reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot: Pariliitettynä Garmin Drive-sovellukseen autonavigaattori näyttää reaaliaikaiset liikenne-, sää- ja polttoaineen hintatiedot sekä älykkäät ilmoitukset.

Yhteensopiva muiden Garmin-laitteiden kanssa: Camper-matkailuautonavigaattorit voidaan pariliittää langattomasti Garmin-peruutuskameraan; laitteet ovat myös yhteensopivia Garmin PowerSwitch digitaalisen kytkentärasian kanssa, jonka avulla ajoneuvon 12 V-elektroniikkalaitteiden, kuten lisävalojen, tuulettimien, jne.,hallinta on helppoa (kaikki mainitut ovat lisävarusteita).

Pakkauksen sisältö

CamperCam 795 -navigaattori, imukuppiteline, esiasennettu 16 Gt microSD-kortti, ajoneuvon virtajohto, ajoneuvosovitin ja käyttöohjeet

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

7"

Näytön tarkkuus

1024 x 600 px

Näytön tyyppi

6.95” super-wide view IPS, colour TFT, with on-cell capacitive touch panel

Ominaisuudet

Asennusvaihtoehdot

Imukuppipidike

Kartat

Eurooppa ja Etelä-Afrikka

Navigointi

Integroitu autokamera

Etutörmäysvaroitin ja kaistavahti

Tallennettujen videoklippien Vault-säilytys Garmin Drive -sovelluksen kautta

Vaakanäkymä

BirdsEye-satelliittikuvat

Mukautettu matkailuautoreititys ja varoitukset

Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan

Trendy places-, Local spots- ja Roadtrip Routes -suositukset

Michelin Green Guide -opas

Reaaliaikaiset liikenne-, sää- ja polttoainehinnat Garmin Drive -sovelluksen kautta

Matkailuautoalue- ja -palveluhakemisto

Tripadvisor -hotelli, ravintola- ja nähtävyyssuositukset

Garmin-puheohjaus ja hands-free-puhelut

Helppo reittisuunnittelu ja GPX-tiedostojen jako Garmin Drive -sovelluksessa

Track Recorder

Langattomat kartta- ja ohjelmistopäivitykset ilman tietokonetta

Muistikortti

MicroSD (sisältyy pakkaukseen)

Yhteensopivan peruutuskameran malli

BC 50 ja BC 40

Akku

Akun tyyppi

Ladattava litiumioniakku

Akun kesto

Jopa 30 minuuttia

Fyysiset mitat

Mitat

17,7 x 10,6 x 3,5 cm

Paino

271 g

Myyntipakkauksen sisältö

Pakkauksen sisältö

CamperCam 795 -navigaattori, imukuppiteline, esiasennettu 16 Gt microSD-kortti, ajoneuvon virtajohto, ajoneuvosovitin ja käyttöohjeet

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

753759308438

Telian tuotekoodi

9118582