Garmindezl LGV710 -rekkanavigaattori kojelautakameralla010-02727-15

 • dēzl-rekkanavigaattorin 7" kosketusnäyttö tekee raskaalla ajoneuvolla liikkumisesta yksinkertaisempaa
 • Ajoneuvon mittojen ja painon perusteella mukautettava reititys ja tievaroitukset, hyödyllisiä ehdotuksia tankkaus- ja lepopaikoista ja erinomainen saapumisen suunnittelutoiminto
 • BirdsEye-satelliittikuvien avulla saapuminen lastauslaitureille, raskaan liikenteen sisäänkäynneille ja tarkastusporteille sujuu vaivattomasti
 • Sisäinen kojelautakamera tallentaa videoleikkeet tapahtumista suojattuun Vault-verkkotilaan

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 7"

  Näytön koko

 • Kojelautakamera

  Sisäinen

 • BirdsEye

  Kuvat

 • EU

  Kartat

Garmin dezl LGV710 -rekkanavigaattori kojelautakameralla

dēzl LGV710 -rekkanavigaattori kojelautakameralla toimii lisäsilmäparina tien päällä. Integroidun kojelautakameran lisäksi navigaattorissa on ajoneuvon mittojen ja painon perusteella mukautettava reititys ja tievaroitukset, hyödyllisiä ehdotuksia tankkaus- ja lepopaikoista ja erinomainen saapumisen suunnittelutoiminto. BirdsEye-satelliittikuvien avulla saapuminen lastauslaitureille, raskaan liikenteen sisäänkäynneille ja tarkastusporteille sujuu vaivattomasti. Kojelautakamera kuvaa jatkuvasti ja tallentaa videoklipin jokaisesta havaitsemastaan tapahtumasta. Videoklipit tallentuvat automaattisesti turvalliseen Vault-pilvisäilöön, missä niitä voi myöhemmin katsella ja jakaa yhteensopivaan älypuhelimeen ladatun dēzl-sovelluksen avulla. Kojelautakameran ansiosta käytössäsi ovat myös edistykselliset etutörmäyksiä ja kaistalta poistumista koskevat varoitukset, jotka parantavat osaltaan tilannetietoisuutta pitkillä ajomatkoilla. Navigointinäyttö on selkeä ja helppo käyttää ajon aikana.

Sisäinen kojelautakamera

Sisäinen kojelautakamera tallentaa jatkuvasti 1080p HD -videokuvaa 140 asteen katselukulmasta ja tallentaa automaattisesti videoleikkeet tapahtumista. GPS-tiedoista näet tapahtuma-ajat ja -paikat, ja navigaattori on heti käyttövalmis esiasennetun muistikortin ansiosta.

Videotallennus

Videot tallentuvat suojattuun Vault-verkkotilaan automaattisesti, ja voit käyttää niitä puhelimeen ladattavalla dēzl-sovelluksella. Aktiivisen WiFi-yhteyden kautta voit jakaa videoleikkeitä lähettämällä linkin ja salasanan.

Etuosan törmäysvaroitus

Etuosan törmäysvaroitukset lisäävät tilannetietoisuutta ilmoittamalla, jos ajat liian lähellä edessäsi olevaa ajoneuvoa. Tietyt olosuhteet saattavat heikentää varoitustoimintoa.

Varoitus kaistanvaihdosta

Saat hälytyksen, jos ajaudut pois tieltä tai vastaantulevien kaistalle. Tietyt olosuhteet saattavat heikentää varoitustoimintoa.

Vault-tilaus

Kojelautakameran videoleikkeet tallentuvat suojattuun Vault-verkkotilaan, missä ne säilyvät 24 tunnin ajan latausajankohdasta. Lisäksi Garmin tarjoaa laajennettuja tallennussopimuksia, jotka edellyttävät maksullista tilausta.

Kuljettajan hälytykset

Kuljettajan hälytykset edistävät ajoturvallisuutta ja tilannetietoisuutta varoittamalla esimerkiksi edessäpäin olevista jyrkistä mutkista, nopeusrajoituksen muutoksista ja tasoristeyksistä.

BirdsEye-satelliittikuvat

Alan johtavaan saapumisen suunnittelutoimintoon kuuluvat automaattiset BirdsEye-satelliittikuvat, joissa näkyy tarkka ilmakuva lastauslaitureista, raskaan liikenteen sisäänkäynneistä ja tarkastusporteista. Tiedot sujuvoittavat saapumista kohteeseen.

Reittisuunnittelu

Koko reitti on helppo suunnitella etukäteen ja valita parhaat pysähdyspaikat tankkausta, virkistäytymistä ja nukkumista varten.

Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan

Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan antaa opastusta ja varoittaa reitillä olevista ympäristövyöhykkeistä.

Mukautettu reititys ja varoitukset

Mukautettu reititys raskaan ajoneuvon mittojen ja painon perusteella. Siltojen korkeutta, painorajoituksia, tiukkoja mutkia, jyrkkiä nousuja, jne. koskevat varoitukset.

Truck Parking Europe

Truck Parking Europe -tiedot auttavat löytämään rekkaparkkeja reitin varrelta. Tietoja on helppo suodattaa haluttujen palvelujen, mm. suihkut, Wifi tai turvataso, perusteella. Pysäköinnin saatavuuden ja hinnat voi tarkistaa dēzl-sovelluksessa.

Reaaliaikaiset palvelut

Kun dēzl LGV710 on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen ladattuun dēzl-sovellukseen, käytössä ovat reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot sekä älykkäät ilmoitukset.

Yhteensopiva muiden dēzl-laitteiden kanssa

dēzl LGV710 -rekkanavigaattori on yhteensopiva BC 50 -peruutuskameroiden, dēzl-rekkakuulokkeiden ja Instinct 2 dēzl Edition -älykellojen kanssa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Näytön koko

7"

Näytön tarkkuus

1024 x 600 px

Näytön tyyppi

7”

 erittäin laajan katselukulman IPS TFT -värinäyttö, jossa on kapasitiivinen kosketuspaneeli

Ominaisuudet

Asennusvaihtoehdot

Imukuppikiinnike

Magneettiteline

Ei

Kartat

Eurooppa

Navigointi

Vaakanäkymä

BirdsEye-satelliittikuvat saapumiskohteesta

Mukautettu rekkareititys ja tievaroitukset

Reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot dezl-sovelluksessa

Parhaat lastauspaikat -opastus

Suositut rekkareitit

Reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan

Truck Parking Europe POI-pisteet

Puheohjaus "OK Garmin"

Bluetooth hands-free -puhelut

Helppo taukosuunnittelu

Truck & Trailer Services -palveluhakemisto

Kortinlukija

microSD (16 Gt:n microSD-kortti esiasennettuna)

Yhteensopivan peruutuskameran malli

BC 50 ja BC 40

Kamera

Kameran tarkkuus

1080p

Katselukulma

140 astetta

Kuvanopeus

30 fps

Akku

Akun tyyppi

Ladattava litiumioniakku

Akun kesto

Jopa 30 minuuttia

Fyysiset mitat

Mitat

17,7 x 10,6 x 3,5 cm

Paino

271 g

Myyntipakkauksen sisältö

Pakkauksen sisältö

dēzl LGV710, ajoneuvon imukuppiteline, liimattava kojelautalevy, ajoneuvon virtajohto, CLA-sovitin, esiasennettu 16 Gt microSD-muistikortti, oppaat

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

753759308421

Telian tuotekoodi

9120208