SamsungGalaxy Watch6SM-R930NZEAEUB

 • Älykello, joka kestää menossasi mukana – vahva Sapphire Crystal -lasi, alumiinirunko ja armeijatason kestävyys
 • Tehokas, pikaladattava akku kestää jopa 40 tuntia normaalikäytössä
 • Mittaustoiminnot kätesi ulottuvilla – kehon koostumus, EKG, verenpaine, unianalyysi ja univalmennusohjelma

VäriKulta

YhteydetBluetooth

Valitse koko40 mm

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Yli 90

  Harjoitusohjelmaa

 • 16 Gt

  Muisti

 • IP68

  Vedenkestävä

 • 40 h

  Akun kesto

Samsung Galaxy Watch6

Samsung Galaxy Watch6 -älykello auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja helpommin, halusitpa sitten harjoitella maratoonia varten tai nukkua paremmin. Galaxy Watch6 on edeltäjiinsä verrattuna samaan aikaa sekä suurempi että kevyempi. Lisäksi akun kesto ja uusi prosessori takaavat, ettei sinun tarvitse käyttää aikaasi odottamiseen. Samsung Walletin ansiosta voit jättää maksukorttisi kotiin ja hoitaa maksut kellolla lähimaksun avulla.

Kannustaa terveellisempään elämäntapaan

Galaxy Watch6 -älykello auttaa sinua niin etsimään motivaatiota ja inspiraatiota oman hyvinvointisi parantamiseen, saamaan enemmän tietoa kehosi koostumuksesta, kuin parantamaan unenlaatuasi. Kellon Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmä tarjoaa niin tukea kuin pääsyn laajaan valikoimaan sekä Samsungin että muiden toimijoiden urheilu- ja hyvinvointisovelluksia. Löydät suosikkisovelluksesi Galaxy-kaupasta ja Google Play Storesta.

Enemmän unta – parempaa unta

Galaxy Watch6 mittaa untasi. Kello auttaa parantamaan unesi laatua mittaamalla ja arvioimalla, mikä osa unestasi on kevyttä, syvää ja REM-unta. Unidatan perusteella saat vinkkejä ja ohjeita unesi laadun parantamiseen.

Uniikki univalmentaja

Galaxy Watch 6:n uudessa univalmennusohjelmassa on luotettavia seurantaominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan nukkumistottumuksiasi. Kello tarkkailee henkilökohtaista unirytmiäsi 7 päivän ajan, ja auttaa sinua löytämään oman toteemieläimesi. Kuukauden kestävän valmennusohjelman avulla kehität nukkumistottumuksiasi ja palautumistasi.

Mittaa syke ja EKG

Sisäänrakennetun sensorin (IHRN, Irregular Heart Rhythm Notification) ansiosta Galaxy Watch 6 -älykello tarkkailee sykettäsi taustalla ja ilmoittaa, jos sykkeesi on ollut pidemmän aikaa epäsäännöllinen. Siten tiedät, milloin on aika suorittaa EKG-mittaus, joka antaa sykkeestäsi lisätietoja.

Oma pulssi

Pysy oikealla sykealueella ja saavuta parhaat tulokset. Galaxy Watch6 -sarjan kellot seuraavat sykettäsi, jotta treenaisit tavoitetta vastaavalla rasitustasolla lämmittelystä aina maksimisuoritukseen.

Treenaa kaveriesi kanssa

Jooga, kuntopiiri – tai ehkäpä juoksurata? Valitse laajasta harjoitusohjelma- ja treenivalikoimasta mieleisesi sinulle ja ystävillesi. Löydät Galaxy Watch6:sta myös hyödyllisiä juoksukursseja, jotka laittavat askelrytmisi kuntoon.

Hyvinvointia mittaavat toiminnot

Galaxy Watch6 -kellosta löydät erilaisia sovelluksia hyvinvointisi seuraamiseen. Sisäänrakennetun Samsung Health -sovelluksen avulla voit mitata pulssin, askeleet ja veren happipitoisuuden – kaikki samassa paikassa.

Seuraa kehosi koostumusta

Päivitykset kehon koostumuksestasi auttavat sinua seuraamaan edistymistäsi ja saavuttamaan tavoitteesi. Saat päivittäisiä vinkkejä ja muistutuksia pysyäksesi ajan tasalla painostasi, rasvaprosentistasi ja lihasmassastasi.

Muotoilu

Ohut ranneke on integroitu tyylikkäästi Galaxy Watch 6 -kelloon, ja se sopii ranteeseen niin mukavasti, että tuskin edes huomaat sitä. Alumiininen runko antaa kellolle ylellisen tuntuman ja näyttää aina hyvältä – olitpa sitten töissä tai treenaamassa. Voit vaihtaa ranneketta yhdellä painalluksella ja mukauttaa myös kellotaulua asukokonaisuuteesi sopivaksi.

Nopea, intuitiivinen navigointi

Galaxy Watch6:n One UI 5 -käyttöliittymä on nopea ja intuitiivinen – pääset helposti käsiksi eniten käytettyihin sovelluksiin ja toimintoihin. Käyttöliittymä mahdollistaa myös puheohjauksen ja kosketusnäytön haptisella palautteella.

Sapphire Chrystal Glass

Galaxy Watch6 on varustettu voimakkaalla, iskunkestävällä Sapphire Crystal -lasilla.

Korkealuokkaiset standardit

Galaxy Watch6 on IP68-luokituksen mukaisesti veden ja pölynkestävä, täyttäen Yhdysvaltojen armeijan standardit lämmön- tärinän- ja iskunkestävyydessä.

Isompi, silti kevyempi

Galaxy Watch6:ssa on Galaxy Watch5 -kelloa 20 % suurempi kellotaulu, vaikka itse kellon koko on pysynyt samana. Se on myös kevyempi – kello on 20 % kevyempi kuin Galaxy Watch5 Pro, ja 40 % kevyempi kuin Galaxy Watch6 Classic.

Kestävä akku, huippunopea prosessori

Galaxy Watch6:n kestävässä akussa riittää virtaa jopa 40 tuntia normaalikäytöllä. Voit käyttää kelloasi koko päivän riippuen siitä, mitkä toiminnot ovat käytössä, ja se latautuu täyteen alle kahdessa tunnissa. Akku toimii integroidusti uuden nopean prosessorin kanssa ja säästää virtaa aina kun siihen on mahdollisuus. Voit käyttää Galaxy Watch6- kelloasi niin paljon kuin haluat koko päivän ja ladata sen sitten täyteen alle kahdessa tunnissa. Voit ladata akun tyhjästä täyteen 75 minuutissa 44 mm:n kokoisella Galaxy Watch6 -kellolla, ja 110 minuutissa 44 mm:n kokoisella Galaxy Watch6 -kellolla.

Lisää vaihtoehtoja: Wear OS Powered by Samsung

Googlen uusi Wear OS -käyttöjärjestelmä tarjoaa sekä tukea että pääsyn useisiin eri sovelluksiin ja toimintoihin. Kuten aina, voit käyttää toimintoja saumattomasti yhdessä muiden laitteidesi kanssa. Nyt Galaxy Watch6 -kellosta löytyvät myös Googlen tutut sovellukset, kuten Gmail, kalenteri ja Google Kuvat.

Tilaa kaikelle, josta pidät

Kuuntele soittolistojasi, podcasteja ja ohjelmia Spotifysta, YouTube Musicista tai muista striimauspalveluista. Synkronoi kellon ja puhelimen tai muiden laitteiden välillä. 16 Gt:n tallennustilan ansiosta tilaa löytyy reilusti.

Avoin ekosysteemi ilman rajoja

Voit käyttää Samsung Galaxy Watch6 -kelloasi saumattomasti yhdessä Samsung Galaxy -puhelimen, -kuulokkeiden tai muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa.

Huippuhelppo sovellusten asennus

Suosikkisovelluksesi latautuvat automaattisesti vanhasta Galaxy Watch5 -kellostasi, mikä saa Samsung Galaxy -laitteidesi käyttökokemuksen tuntumaan saumattomalta.

Vasemman käden tuki

Saavutettavuustoimintojen päivityksen ansiosta voit käyttää Galaxy Watch6 -kelloa kummassa ranteessa tahansa. Painikkeet voi säätää sekä oikeaan että vasempaan käteen sopiviksi.

Ohjaile älylaitteita, löydä kadonneet tavarat

SmartThings -sovelluksen ansiosta voit ohjata kelloon yhdistettyjä laitteita – pystyt esimerkiksi säätämään huoneen valoja sopiviksi tai käynnistämään kahvinkeittimen. SmartThings Find -sovelluksen avulla löydät kellosi, jos se sattuu katoamaan.

GPS ja kompassi kädessäsi

Galaxy Watch6:lla voit navigoida vaivattomasti GPS:n, kartan ja sisäänrakennetun kompassin, kuten Google Mapsin avulla.

Kello, jolla maksat

Samsung Wallet -sovelluksen avulla voit yhdistää debit- ja credit-maksukorttisi kelloon ja hoitaa maksamisen ilman, että joudut kaivamaan puhelimesi tai lompakkosi esille.

Lisää itsenäisyyttä eSIM-kortilla

Jäikö puhelin kotiin? Ei ongelmaa. Galaxy Watch6 -kellon 4G -version ja eSIM-kortin avulla pysyt yhdistettynä mobiiliverkkoon ja voit vaikka soittaa puheluita, lähettää viestejä, tai käyttää Google Pay, sekä Google Maps -sovelluksia ilman, että puhelin on taskussasi.

Pakkauksessa

Galaxy Watch6:n lisäksi myyntipakkaus sisältää tyylikkäästä kumimateriaalista valmistetun Sport Band -rannekkeen, latausjohdon ja pikaohjeet.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleinen

Tuotetyyppi

Älykello

Tuettu isäntälaitteen käyttöjärjestelmä

Android

Digitaalisoitin

MP3, WAV, AAC, AMR, M4A, OGG, 3GA, AWB, OGA

Audiosyöte

Mikrofoni

Palautetyyppi

Visuaalinen liittymä

Kellonäyttö

Kyllä

Asetut tavoitteet

Kyllä

Muisti

Tallennustila

16 Gt

Keskusmuisti

2 Gt

Näyttö

Tyyppi

Väri

Näytön koko

1,31"

Näytön resoluutio

432 x 432 px, 330 PPI

Lasi

Sapphire Crystal

Suojaus

Corning Gorilla Glass DX+ (naarmunkestävä lasi)

Aina näytöllä (AOD)

Yes

Värin syvyys

24-bit (16,7 miljoonaa väriä)

Liitettävyys

Bluetooth-profiilit

Hands-Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)

Suoritin

Suorittimen malli

Exynos W930

Suorittimen teho

1,4 GHz

Ytimien määrä

2

Valmistustekniikka

5 nm

Akku / paristo

Uudelleenladattava akku

Kyllä

Akun kapasiteetti

300 mAh

Langaton lataus

Kyllä

Langattomat latausnormit

WPC, Wireless PowerShare

Käynnistysaika (enintään)

40 tuntia

Älykellon kotelo

Kotelon koko

40 mm

Ranneke

Salpatyyppi

Solki

Internet of Things (IoT)

Alusta

SmartThings

Älykäs avustaja

Bixby

Muuta

Tärisevä varoitus

Kyllä

Takuu

2 vuoden takuu

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

50 m

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

p 030 622 7515, ma-pe 07:00-21:00, la 08:00-17:00, su 08:00-17:00 | https://www.samsung.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

8806095039534

Telian tuotekoodi

9115587