Samsung Galaxy S23 -sarja

Entistäkin tehokkaampi. Entistäkin nopeampi. Entistäkin parempi kamera. Tutustu Samsung Galaxy S23 -sarjan puhelimiin ja valitse joukosta omasi.

24 tuotetta

search
Näytetään 24/24

Samsung Galaxy S23 -sarja – Suuri askel eteenpäin

Entistäkin tehokkaampi. Entistäkin nopeampi. Entistäkin parempi kamera. Tätä ovat Samsung Galaxy S23 -sarjan mallit. Samsung Galaxy S23 -puhelimet kolkuttelevat mahdollisen ja mahdottoman rajoja täysin omassa luokassaan.

Prosessori on puhelimeen sydän. Samsung Galaxy S23 -sarjan puhelimissa sykkii Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy -suoritin, joka varmistaa niin sujuvan käytön, ettet edes huomaa sitä. Maksimoidut pelikokemukset, pidempi akunkesto ja parannettu tekoälyn tukema kuvankäsittely. Kaikki toiminnot tuomassa hymyn huulillesi, kun käytät uutta Galaxy S23 -puhelintasi.

Samsung Galaxy S23 -sarjan puhelimissa on sulava ja kirkas AMOLED-näyttö, jossa on 120 Hz:n virkistystaajuus, joka takaa sujuvan ja reaktiivisen käyttökokemuksen.

Eikä unohdeta kameraa. Samsung Galaxy S23 Ultran 200 MP:n sekä Samsung Galaxy S23:n ja Samsung Galaxy S23+:n 50 MP:n kameralla ikuistat kuvat ja videot erinomaisella terävyydellä ja kontrastilla. Nightography 2.0 ansiosta pimeys ei ole koskaan ollut kirkkaampaa. Uudet, parannetut kamerakennot tuovat yksityiskohdat esiin pimeässä ja tekevät eeppisten kuvien ottamisesta helppoa.

Edelliset Samsung Galaxy -mallit

Vuoden 2022 Samsung Galaxy S22 -sarjan mallit nostivat tehon ja muotoilun uudelle tasolle. Tutustu ja ihastu Samsung Galaxy S22 -sarjan malleihin.

Löydä valikoimastamme Samsung Galaxy S23 ja Galaxy S22 -sarjojen lisäksi myös muut suositut Galaxy-sarjat, kuten taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z -sarja ja Samsung Galaxy A.

Mikäli ostoslistallasi on Samsungin uusin lippulaivamalli, tutustu Samsung Galaxy S24 -sarjaan. Galaxy S24 -sarjaan kuuluu kolme uutta mallia: Galaxy S24, Galaxy S24+ ja Galaxy S24 Ultra. Uutuusmallit kätkevät sisäänsä huippulaadukkaat tekoälyominaisuudet ja ammattitasoisen kameran.

Uusi Samsung-puhelin kaikilla herkuilla

Uuden Samsung-puhelimen kylkeen kannattaa napata myös kattavat lisävarusteet.

Samsung Galaxy S23 -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojakuori ja suojalasi. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeet, urheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Buds Pro ja Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeisiin.

Voit myös täydentää puhelimenkäyttökokemustasi hankkimalla uuden puhelimesi kanssa yhteensopivan älykellon. Löydät meiltä kattavan valikoiman Samsung Galaxy Watch -älykelloja, kuten uudet Samsung Galaxy Watch6 ja Samsung Galaxy Watch6 Classic -älykellot.

Löydät meiltä myös monipuolisen valikoiman muita Samsung-laitteita, jotka auttavat sinua viihtymään. Esimerkiksi Samsung-television avulla saat luotua olohuoneeseen leffateatterimaisen katseluelämyksen, jota voit vielä ryhdittää Samsung-soundbarin täyteläisellä äänentoistolla.

Kun uusi Samsung-puhelin tai muu älypuhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja muut yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä vaikka mökkireissujen kumppaniksi sopivan mobiililaajakaistan. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin