Kaarevat pelinäytöt

Peliä koko näkökentän laajuudelta – valitse kaareva näyttö! Kaareva pelinäyttö on erityisesti pelaamiseen suunniteltu näyttö, jossa on usein erittäin korkea virkistystaajuus ja alhainen vasteaika. Kaarevuuden ansiosta voit uppoutua peliin täysillä, ja kokea pelien kohtaukset juuri niin kuin ne on tarkoitettu koettaviksi. Löydät meiltä kaarevat pelinäytöt eri valmistajilta. Tutustu valikoimaan ja löydä oma unelmamonitorisi!

kuvitus kuva aiheesta Kaarevat pelinäytöt

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Kaareva pelinäyttö pelitietokoneen kumppaniksi

  Entistä elävämpi pelikokemus! Valitse kaareva pelinäyttö, ja anna pelin levittäytyä eteesi. Kaareva näyttö tarjoaa laajaa ja saumatonta kuvaa, jonka ansiosta näet ja koet pelit juuri niin kuin pelinkehittäjät ovat ne tarkoittanut koettaviksi.

  Kaareva näyttö on loistava vaihtoehto korvaamaan kahden tai useamman monitorin setupit. Pelaamisen lisäksi kaareva näyttö on myös loistava lisä työpöytätyöskentelyyn, sillä kaareva näyttö on todellinen multitaskaajan unelmatyökalu. Kaareva näyttö tarjoaa esimerkiksi oivan vaihtoehdon kahdella erillisellä näytöllä työskentelyyn tykästyneelle.

  Tutustu kaarevien pelinäyttöjen lisäksi 4K-näyttöihin sekä 144 Hz -näyttöihin. Kun sopiva kaareva näyttö on valittu, tutustu myös valikoimaamme pelitietokoneita. Löydät valikoimastamme kaarevan pelinäytön kumppaniksi tehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat pelipöydät setupisi perustaksi.

  Kaarevat pelinäytöt ja muut herkut

  Uppoudu pelien maailmaa kaarevan pelinäytön avulla. Löydät meiltä kaarevat näytöt tunnetuilta valmistajilta. Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva Asus-pelinäyttö, Lenovo-pelinäyttö, Acer-pelinäyttö tai Samsung-pelinäyttö, ja nauti saumattomasta pelikokemuksesta.

  Immersiivisen pelikokemuksen täydentävät hyvät pelikuulokkeet. Löydät valikoimastamme esimerkiksi langattomat pelikuulokkeet, jotka sulkevat pois ympäröivän hälyn, tarjoavat laadukasta äänentoistoa ja vapauttavat sinut johtosotkusta.

  Kun sopiva kaareva näyttö on valittu, tutustu myös valikoimaamme muita huippuelektroniikkatuotteita. Löydät valikoimastamme älykellot, televisiot, tabletit, tietokoneet, kuulokkeet, kaiuttimet sekä puhelimet. Tutustu esimerkiksi uusimpiin iPhone 13 -sarjan malleihin.

  Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day tuo mukanaan isoja alennuksia. Black Week puolestaan tarjoilee aivan pimeitä hintoja. Black Friday -tarjoukset ja Cyber Monday -tarjoukset kattavat huikean valikoiman huippudiilejä. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat ja joululahjat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin