144 Hz -pelinäytöt

Nopeat 144 Hz -näytöt vaativillekin pelaajille! 144 Hz -pelinäyttöjen korkean virkistystaajuuden ansiosta pelikuva piirtyy näytöllesi selkeänä. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman 144 Hz:n virkistystaajuuden pelinäyttöjä eri valmistajilta. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta 144 Hz -pelinäytöt

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Nopea 144 Hz -näyttö pelitietokoneen kumppaniksi

  Entistä elävämpi pelikokemus! Nopea 144 Hz -näyttö on täydellinen valinta nopeatempoisiinkin peleihin. 144 Hz -pelinäyttö tekee pelaamisesta sulavaa, eikä kuva pääse rikkoutumaan kesken kaiken.

  Jotta 144 Hz -näytön korkeasta virkistystaajuudesta on hyötyä, on myös pelitietokoneen oltava riittävän tehokas. Löydät valikoimastamme 144 Hz -pelinäytön kumppaniksi tehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit.

  Täydennä pelisettisi laadukkaalla pelihiirelläpelinäppäimistöllä sekä ylimääräisen hälyn poissulkevilla pelikuulokkeilla. Muista myös huolehtia ergonomista, ja valitse parhaiten itsellesi sopiva pelituoli tukemaan istuma-asentoasi. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat pelipöydät setupisi perustaksi.

  144 Hz -pelinäytöt ja muut herkut

  Sukella keskelle pelien maailmaa 144 Hz -pelinäytön avulla. Löydät meiltä 144 Hz -näytöt tunnetuilta valmistajilta. Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva Asus-pelinäyttö, Lenovo-pelinäyttö, Acer-pelinäyttö tai Samsung-pelinäyttö 144 Hz:n virkistystaajuudella, ja nauti saumattomasta pelikokemuksesta. Mikä pelinäyttö on oma suosikkisi?

  Kun sopiva 144 Hz -pelinäyttö on valittu, tutustu myös muuhun elektroniikkavalikoimaamme. Löydät valikoimastamme tabletit, tietokoneet, kuulokkeet ja kaiuttimet tunnetuilta merkeiltä. Tutustu esimerkiksi uusimpiin iPhone 13 -sarjan malleihin.

  Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjouksetBlack Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat 2022 sekä joululahjavinkit.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin