4K-pelinäytöt

4K-pelinäytöt tarjoavat huipputerävää kuvanlaatua. Pelinäyttö on erityisesti pelaamiseen suunniteltu näyttö, jossa on usein erittäin korkea virkistystaajuus ja matala vasteaika. Korkean virkistystaajuuden ansiosta pelikuva piirtyy näytöllesi erityisen selkeänä. Tutustu valikoimaan 4K-näyttöjä!

kuvitus kuva aiheesta 4K-pelinäytöt

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  4K-näyttö pelikoneen kumppaniksi

  4K-näyttö näyttää pelisessiosi upealla kuvanlaadulla. 4K-pelinäytön huipputarkka kuvanlaatu tarvitsee kumppanikseen hyvän pelitietokoneen. Löydät valikoimastamme tehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit ammattipelaajista aloittelijoille. Meiltä hankit vaivatta myös tietokoneet peruskäyttöön.

  Tutustu 4K-näyttöjen lisäksi pelaamiseen tarkoitettuihin kaareviin näyttöihin sekä 240 Hz -näyttöihin ja 144 Hz -näyttöihin. Kun sopiva pelinäyttö on valittu, tutustu myös valikoimaamme muita pelitarvikkeita. Löydät meiltä pelikuulokkeet, pelihiiret, pelinäppäimistö sekä pelituolit moneen makuun.

  4K-pelinäytöt ja muut herkut

  Uppoudu pelien maailmaa 4K-pelinäytön avulla. Löydät meiltä 4K-näytöt sekä muut pelinäytöt tunnetuilta valmistajilta. Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva Asus-pelinäyttö, Lenovo-pelinäyttö, Acer-pelinäyttö tai Samsung-pelinäyttö, ja nauti mukaansatempaavasta pelikokemuksesta.

  Kun sopiva 4K-pelinäyttö on valittu, tutustu myös valikoimaamme muita elektroniikkatuotteita. Löydät valikoimastamme tabletittietokoneetkuulokkeet, kaiuttimet sekä puhelimet. Tutustu esimerkiksi uusimpiin iPhone 13 -sarjan malleihin.

  Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day tuo mukanaan isojaalennuksia. Black Week puolestaan tarjoilee aivan pimeitä hintoja. Black Friday -tarjoukset ja Cyber Monday -tarjoukset kattavat huikean valikoiman huippudiilejä. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat ja joululahjat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin