PS5-tarvikkeet

Meiltä löydät konsolipelit ja konsolitarvikkeet aina peruspelaamisesta monipuolisempaan VR-fiilistelyyn. Nappaa uudenkarhea DualSense-ohjain reissussa rähjääntyneen tilalle tai kaveria varten moninpeli-iloitteluun, tilaa VR-paketti todentuntuisempaan pelaamiseen tai osta jokin kymmenistä peleistä, joiden parissa vierähtää tunti jos toinenkin.

kuvitus kuva aiheesta PS5-tarvikkeet

33 tuotetta

search
Näytetään 33/33

Tarvikkeet PlayStation 5 -konsolille

Meiltä löydät tarvikkeet PlayStation 5 -konsolillesi niin peruspelaamiseen kuin monipuolisempaan VR-pelaamiseenkin. Nappaa PS5 DualSense -latausalusta ohjaimillesi tai tutustu VR-paketilla virtuaalimaailman ihmeisiin. Löydä kymmenien PS5-pelien joukosta suosikkisi, joiden parissa vierähtää tunti jos toinenkin. PS5-mediaohjaimella hallitset kätevästi viihdettäsi ja PS5 Pulse 3D -kuulokkeilla nautit PS5-konsolille hienosäädetystä 3D-äänestä.

Tutustu myös muihin pelikuulokeisiin ja löydä laadukkaat pelikuulokkeet, joilla pelien soundtrackit kuulostavat entistä upeammilta.

Uppoudu pelaamisen maailmaan

Anna pelien tunnelman viedä sinut mukanaan ja keskity olennaiseen ilman keskeytyksiä. Hanki pelaamiseen tuliterä PlayStation 5, Nintendo SwitchPlayStation 4 tai Xbox. Tutustu myös muihin pelikonsoleihin ja löydä uusi suosikkisi.

Pelatessa on tärkeää, että netti toimii nopeasti ja luotettavasti. Päivitä kodin laajakaistaliittymä kuntoon ja hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

Tutustu myös pelipuhelimiimme ja laajenna pelimahdollisuuksiasi entisestään. Onko suosikkisi ehkä uusin Apple-puhelinHuawei-puhelinOnePlus-puhelin, taikka Honor-puhelin? Vai viekö voiton Samsung GalaxyXiaomi-puhelin taikka Motorola-puhelin?

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin