Kauden suosituimmat tuotteet

Tältä sivulta löydät käsin valitsemamme kauden parhaat halvat puhelimet, lippulaivapuhelimet, jotka viedään käsistä ja muut kauden halutuimmat tuotteet. Kaikkia tuotteita yhdistää ennen kaikkea erinomainen hinta-laatusuhde. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi, toimitettuna jopa huomiseksi. Älä myöskään unohda liittymäasiakkaamme etuja, kuten esimerkiksi kolmen vuoden takuuta älypuhelimille.

kuvitus kuva aiheesta Kauden suosituimmat tuotteet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Liiga-matsit etuhintaan MTV Katsomossa
  Liittymäasiakkaille

  Liiga-matsit etuhintaan MTV Katsomossa

  Näe Liigan kaikki ottelut, studiolähetykset sekä muut oheisohjelmat MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan alk. 31,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

  Kauden kuumimmat tuotteet

  Meiltä löydät tämän hetken kuumimmat puhelimet jokaiseen tarpeeseen, aina uutuuksista lippulaivapuhelimiin. Olipa etsinnässä uusi iPhone, puhelin lapselle, tai paras puhelintarjous löydät varmasti sopivan tuotteen tarpeisiisi meiltä.

  Kun uusi luuri on taskussa, on sopiva tilaisuus päivittää puhelinliittymä myös tarpeita vastaavaksi. Liittymän voit valita käyttösi mukaan. 5G-liittymällä pääset nauttimaan viimeisimmän teknologian tarjoamasta huippunopeudesta. Tutustu myös prepaid-liittymiimme, joiden avulla käytön mukaan maksaminen on helppoa.

  Uutuuttaan kiiltävä laite

  Uuden laitteen käyttö voi joskus askarruttaa, ja tarjoammekin avuksesi Telia Helpin asiantuntijoiden avun. Mieltäsi huojentaa myös liittymäasiakkaanamme kolmen vuoden takuu ostamillesi puhelimille, tableteille, eSIM-älykelloille ja 4G/5G-tietokoneille. Ja hei, olethan muistanut hyödyntää myös asiakasetusi viihdetarjontamme puolelta? Liittymäasiakkaanamme saat katsella MTV Katsomon urheilu- ja viihdesisältöjä edullisemmin MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

  Tilaamalla uutiskirjeen osallistut huimaan arvontaan ja saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin