Tarvikkeet

Meiltä löydät kaikki suosituimmat älykellot muun muassa Applelta ja Samsungilta. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kattava valikoima urheilukelloja ja aktiivisuusrannekkeita. Älykellon monipuolisilla ominaisuuksilla voit esimerkiksi seurata unenlaatua, terveydentilaa ja päivittäistä askelmäärää. Lisäksi saat älykelloon ilmoitukset puhelimestasi. Tarjoamme nyt myös eSIM-tuen, jotta voit napata kellon käteen ja jättää puhelimen kotiin.

kuvitus kuva aiheesta Tarvikkeet

Pikavalinnat

24 tuotetta

search
Näytetään 24/24
Uusi älykello vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älykello vaihtodiilillä

Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (

Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Laadukkaat lisätarvikkeet älykellolle

Hanki laadukkaat lisätarvikkeet älykelloosi. Tutustu laajaan valikoimaamme, josta löydät muun muassa älykellojen laturit, sykevyöt, suojalasit sekä rannekkeet.

Hanki älykelloosi tarvitsemasi laadukkaat ja turvalliset lisätarvikkeet ja paranna sen käytettävyyttä. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri oikeat tarvikkeet täydentämään älykelloasi.

Älykellon vaihtoranneke on loistava tapa muuttaa älykellosi ilmettä ja muokata se sopimaan eri tilanteisiin. Laadukkaalla älykellon latauskaapelilla lataat laitteen täysiin virtoihin turvallisesti ja tehokkaasti. Mikäli kaipaat langatonta vapautta, tutustu langattomiin lataustelineisiin.

Älykellon lisälaitteet ja -tarvikkeet ovat olennainen osa kellon käyttökokemusta. Olipa kyseessä sitten näytön suojalasi tai magneettinen latauskaapeli kotikäyttöön, oikeanlaisilla lisävarusteilla varmistat, että laite on tyylikäs ja aina käyttövalmiina.

Tutustu myös älykelloihimme, kuten Apple Watcheihin, Samsung Galaxy Watcheihin, Huawei Watcheihin ja Garmin-älykelloihin. Katso myös lasten älykellot ja eSIM-älykellot.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin