Garmin Vivomove -älykellot

Garmin Vivomove -älykellosarja tuo tyyliä elämääsi. Upea muotoilu ja kestävä rakenne tekee kellosta luottokumppanin arjen menoihin. Seuraa hyvinvointiasi vuorokauden ympäri ja tarkkaile miten unenlaatusi, sykkeesi ja stressitasosi vaihtelevat eri päivien välillä. Tutustu eri malleihin ja valitse joukosta itsellesi sopivin älykello.

kuvitus kuva aiheesta Garmin Vivomove -älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (

  Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Garmin Vivomove – tyylikäs muotoilu ja älykkäät ominaisuudet

  Garmin Vivomove -älykelloissa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja älykkäät ominaisuudet. Garmin Vivomove -älykello auttaa sinua seuraamaan hyvinvointiasi sekä motivoi sinua entistä parempiin urheilusuorituksiin. Tarkat ja monipuoliset seurantaominaisuudet auttavat sinua tuntemaan kehosi entistä paremmin, ja älykkäiden ilmoitusten ansiosta voit tarkistaa viestit ja muut hälytykset kätevästi ilman puhelinta. Garmin Vivomove Trend on varustettu upealla ajattomalla analogisella kellotaululla ja viiden päivän akun kestolla. Se on täydellinen sporttinen Garmin-älykello kosketusnäytöllä varustettuna. Garmin Vivomove Sport -älykellolla voit seurata energiatasoasi, minkä lisäksi siinä on edistyksellinen unen seuranta. Se on tyylikäs hybridiälykello, jossa ajaton analoginen kello yhdistyy arkea helpottaviin älytoimintoihin. Tutustu valikoimaan ja hanki oma Garmin Vivomove -älykellosi!

  Katso myös muut Garmin-älykellot, kuten Garmin Venu -älykellot.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin