Garmin Venu -älykellot

Garmin Venu -älykellosta löydät kaiken mitä tarvitset aktiivisen elämäntyylisi tueksi. Kirkas ja yksityiskohtainen näyttö sekä monipuoliset hyvinvoinnin seurantaominaisuudet nostavat motivaatiosi uudelle tasolle. Tutustu eri malleihin ja valitse joukosta itsellesi sopivin älykello.

kuvitus kuva aiheesta Garmin Venu -älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (

  Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Sporttinen ja tyylikäs Garmin Venu -älykello

  Etsitkö sporttista ja tyylikästä älykelloa, jossa on älyominaisuuksien lisäksi kaikki tarvittava hyvinvoinnin ja terveyden seuraamista varten? Garmin Venu -älykellot tukevat aktiivista elämäntapaa ja motivoivat sinua yhä parempiin urheilusuorituksiin. Älykellon ominaisuudet, kuten älykkäät ilmoitukset ja Bluetooth-yhteys, helpottavat arkea, sillä voit kätevästi vastaanottaa puheluita ja viestejä. Löydät Garmin Venu -älykelloista mm. upean AMOLED-näytön, pitkän akun keston sekä kattavat seurantaominaisuudet. Garmin Venu 3 -älykellolla voit esimekriksi seurata aktiivisuutta, palautumista, unta, stressiä ja energiatasoja. Garmin Veny Sq 2 -älykello on varma valinta, kun haluat älykellon, jolla voit seurata kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja jossa on kattavat urheiluominaisuudet. Tutustu kattavaan valikoimaan ja valitse ranteeseesi ja tyyliisi sopiva Garmin Venu -älykello!

  Katso myös valikoimamme muut Garmin-älykellot, kuten Garmin Vivomove ja Garmin Fenix 7 -sarja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin