Garmin Fenix 7 -sarja

Garmin Fenix 7 -sarja tarjoilee käyttövalmiin GPS-monilajikellovalikoiman, joka pysyy vauhdissasi mukana. Aurinkoladattavilla Solar-malleilla jopa viikkojen akun kesto!

kuvitus kuva aiheesta Garmin Fenix 7 -sarja

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Garmin-älykellot Telialta

  Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Garmin-älykellon avulla. Valikoimastamme löydät Garmin-urheilukellot niin jokapäiväistä hyvinvointiaan seuraaville kuin himotreenaajillekin.

  Tunne itsesi aidosti Venu 3 -älykellon ansiosta. Laadukas valmentaja ranteessa on suunniteltu tukemaan tavoitteitasi. Saat jopa 14 päivän akunkeston, ja tässä GPS-älykellossa on edistykselliset hyvinvointi- ja kuntoiluluominaisuudet nimenomaan parantamaan ymmärrystäsi kehostasi. Pariliitettynä älypuhelimeesi voit lisäksi soittaa ja vastaanottaa puheluita helposti suoraan kellolla.

  Garmin epix Pro (Gen 2) on urheilullinen älykello huippulaatua kaipaaville. Se sisältää älykkäät toiminnot urheiluun ja hyvinvoinnin seuraamiseen. Siinä on erillinen LED-taskulamppu, joka on loistava apuri esimerkiksi patikoijille ja telttaretkille. Värikäs AMOLED-näyttö tarjoaa selkeän näkymän harjoituksista, hyvinvointitiedoista, ja älypuhelinilmoituksista.

  Garmin Fenix 7 -sarja tarjoilee GPS-monilajikellovalikoiman huippuluokan harjoitusominaisuuksilla, urheilusovelluksilla ja jatkuvalla hyvinvoinnin ja terveyden seurannalla. Valikoimasta löydät muun muassa kestävällä Power Glass -aurinkolatauslasilla varustettujen Garmin Fenix 7X Pro Solar -GPS-monilajiälykello, jonka akku kestää jopa 37 päivää älykellotilassa.

  Garmin-aktiivisuusrannekkeet

  Viimeistele tyylisi ja pidä huolta terveydestäsi Gamin-aktiivisuusrannekkeella. Garmin Vivosmart 5 on ulkonäöltään huoliteltu ja ominaisuuksiltaan älykäs aktiivisuusranneke terveellisen elämäntavan jokapäiväiseen ylläpitoon. Jopa 7 päivän akun kesto mahdollistaa hyvinvoinnin tarkkailun vaikka vuorokauden ympäri.

  Kun uusi älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme puhelimia. Löydät valikoimastamme puhelimet kuten viimeisimmät Apple-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet, OnePlus-puhelimet, Honor-puhelimet sekä Motorola-puhelimet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin