Samsung Galaxy S21 -sarja

Samsung Galaxy S21 5G -sarja tarjoaa hämmästyttäviä kameraominaisuuksia, jykevää akunkestoa sekä nopeat 5G-yhteydet. Tutustu valikoimaan ja tilaa suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy S21 -sarja

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung Galaxy S21 -mallit

  Uudet Samsung-puhelimet pitävät sisällään ennennäkemätöntä nopeutta ja sähäkkää tehoa. Galaxy S21 -puhelimet on lisäksi varustettu upealla 120 hertsin näytöllä, jonka erittäin miellyttävä käytettävyys on liki lyömätön. Samsung Galaxy S21Samsung Galaxy S21+ sekä Samsung Galaxy S21 Ultra ovat Samsungin tehokkaat tulokkaat 5G-puhelimien valikoimaan.

  Samsung S21 ja Samsung S21+ hurmaavat terävää kuvaa tarjoavilla kolminkertaisilla kameroillaan. Samsung Galaxy S21 Ultra puolestaan pistää vielä paremmaksi nelinkertaisella takakamerallaan. Kaikilla Samsung Galaxy S21 -sarjan puhelimilla hämäräkuvaus sekä yksityiskohtien ja sävyjen vangitseminen kuvatessa on aivan uskomattoman hyvällä tasolla.

  Löydät valikoimastamme myös Samsungin edelliset lippulaivapuhelimet, eli mallit Samsung S20Samsung Galaxy S20+Samsung Galaxy S20 Ultra sekä näiden pikkusisaruksen, Samsung Galaxy S20 FE -mallin. Tutustu myös valikoimaamme muita puhelimia. Löydät meiltä sekä Apple-puhelimet että lukuisat Android-puhelimet.

  Samsung S21 -puhelimelle kaveriksi

  Uuden Samsung Galaxy S21 -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojalasi sekä rikkoutumiselta suojaavat suojakuoret. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeeturheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds LiveSamsung Galaxy Buds Pro ja Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeisiin.

  Löydät meiltä myös muut kiinnostavat Samsung Galaxy -sarjat. Puhelinsarjat Samsung Galaxy S10Samsung Galaxy ASamsung Galaxy Note10 sekä Samsung Galaxy S20 tarjoavat monipuolisia puhelimia useassa eri hintaluokassa. Katso myös uudet taitettavat uutuudet Samsung Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -puhelimet sekä tyylikkäät Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch5 Pro -älykellot.

  Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja kodin yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä mobiililaajakaistan vaikka mökille mukaan otettavaksi. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin