OnePlus-kuulokkeet

Popita, fiilistele ja nauti laadukkaasta äänentoistosta vaikka aamusta iltaan OnePlus-kuulokkeet korvissasi! OnePlus-kuulokkeiden pehmeät diskantit ja matalat bassot hivelevät korviasi. Langattomat Bluetooth-kuulokkeet ovat vaivattomat käyttää ja istuvat korviin mukavasti. Tutustu OnePlus-kuulokkeisiin ja valitse suosikkisi!

kuvitus kuva aiheesta OnePlus-kuulokkeet

Pikavalinnat

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  OnePlus-kuulokkeet

  Uutuuskuulokkeet OnePlus Buds Pro 2 on nyt täällä. Entistä laadukkaamman äänentoiston lisäksi uusimmat OnePlus-kuulokkeet nostavat kuulokkeiden käytettävyyden uudelle tasolle.

  Kun kaipaat säätietoa, satunnanvaraista poppilistaa tai vaikkapa julkisen liikenteen aikataulua, on OnePlus-kuulokkeiden tukema Google Assistant vain yhden napinpainalluksen takana.

  Yksi tärkeistä Bluetooth-kuulokkeiden ominaisuuksista on laitteliitäntä, ja tämän liitännän helppous. Uusimpien OnePlus-kuulokkeiden Quick Pair -toiminnon avulla liitäntäongelmista ei ole puhettakaan, sillä yhdistät kuulokkeet puhelimeesi vain napinpainalluksella. Quick Pair -toimintoa tukevat useat eri OnePlus-puhelimet. Tutustu esimerkiksi OnePlus 12 -sarjaan, joka pitää sisällään kaksi uutta OnePlus-puhelinmallia: OnePlus 12 ja OnePlus 12R.

  Ostaessasi uudet langattomat kuulokkeet päivitä samalla myös puhelimesi uuteen uskoon. Löydät meiltä älypuhelimet uusimmista lippulaivamalleista jo hyväksi havaittuihin klassikoihin. Tutustu samalla rajattomiin liittymiin ja nauti huolettomasta surffailusta!

  Monipuoliset OnePlus-kuulokkeet

  Treenaa, työskentele, fiilistele, lepää – langattomat OnePlus-nappikuulokkeet ovat nappivalinta tilanteeseen kuin tilanteeseen!

  Esimerkiksi musiikin kuuntelu sekä puheluiden hoitaminen käy sujuvasti uusimpien OnePlus-kuulokkeiden avulla. Qualcomm cVc -melunvaimennusteknologia varmistaa, että taustahäly ei häiritse ja esimerkiksi puhelusi ovat kristallinkirkkaita.

  OnePlus-kuulokkeiden magneettinen käytönhallinta tekee kuulokkeiden käytöstä äärettömän vaivatonta. Voit keskeyttää äänentoiston vain napsauttamalla magneettiset korvanapit vastakkain. Kun olet valmis jatkamaan toistoa, irrota vain nappikuulokkeet toisistaan.

  Mikäli musiikin fiilistely kuulokkeilla ei riitä, etsi lisää poppitehoja tehokkaista kaiuttimista ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin